Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Θρυλικές στιγμές: Το γκολ της νίκης και η απονομή του πρωταθλητή Ευρώπης

Δευτέρα, 3 Μαΐου, 2021

Δείτε βίντεο με το γκολ της Πλευρίτου που έδωσε την ευρωπαϊκή κούπα στον Ολυμπιακό, την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη και τις καλύτερες στιγμές του τελικού της Euroleague πόλο γυναικών.

Θρυλικές στιγμές: Το γκολ της νίκης και η απονομή του πρωταθλητή Ευρώπης | tovima.gr

ΟΟλυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης!

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, με το τμήμα πόλο των γυναικών να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην κορυφή της Ευρώπης! Κατακτώντας τη Euroleague (κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γυναικείας υδατοσφαίρισης), έπειτα από τη νίκη του με 7-6 επί της ουγγρικής Ντουναϊσβάρος!

Το ONE Channel μετέδωσε τον μεγάλο τελικό και τις Θρυλικές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας που ακολούθησαν αργότερα, με την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές από το νέο έπος του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης που έφτασε συνολικά τους 15 διεθνείς τίτλους σε όλα τα σπορ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου