Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Τόκιο: Σενάριο για Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς φιλάθλους

Μεγάλο Σάββατο, 1 Μαΐου, 2021

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν δίχως της παρουσία φιλάθλων, δήλωσε η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής

tokio-senario-gia-olympiakoys-agones-choris-filathloys-561349879

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν δίχως της παρουσία φιλάθλων, δήλωσε η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής της Ολυμπιάδας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Εντός της εβδομάδας, η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Σέικο Χασιμότο, είχε δηλώσει ότι η επιτροπή πρόκειται να αποφασίσει μέσα στον Απρίλιο σχετικά με τους κανόνες για το όριο του αριθμού θεατών.

Η κ. Χασιμότο ανέφερε ότι ελπίζει να επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της ιαπωνικής κυβέρνησης, έτσι ώστε να ληφθούν ευέλικτα μέτρα που να συμβαδίζουν με την πορεία της πανδημίας. Η οργανωτική επιτροπή έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για τη διαμόρφωση ένος πλήρους πλαισίου μέτρων κατά του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια των αγώνων, πρόσθεσε.

Παρόλο που η Ιαπωνία δεν έχει δεχθεί τόσο ισχυρό πλήγμα από την Covid συγκριτικά με άλλες χώρες, η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες εξαιτίας μιας πρόσφατης έξαρσης κρουσμάτων, ενώ προ μίας εβδομάδας ανακήρυξε για τρίτη φορά κατάσταση έκτακτης ανάγκες σε κάποιες περιοχές της χώρας, μόλις τρεις μήνες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των Αγώνων.

Με πληροφορίες από AFP, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου