Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Wolt Market αντί για σούπερ μάρκετ: Έφοδος των Φινλανδών στη λιανική

 Σάββατο, 3 Απριλίου, 2021

Αναπτύσσει ένα δίκτυο dark stores και παραδίδει τα ψώνια της εβδομάδας μέσα από 2.000 κωδικούς 7 ημέρες την εβδομάδα, έως τις 12 το βράδυ

φωτ.: Wolt

Τη λειτουργία του Wolt Market στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η φινλανδική startup Wolt, μπαίνοντας στη λιανική, με ένα μοντέλο αγορών που έρχεται να απαντήσει στη διαρκώς αυξανομένη ζήτηση των καταναλωτών για άμεση παράδοση προϊόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες του «MR», η εταιρεία ουσιαστικά «προσπερνά» τα σούπερ μάρκετ, αφού κλείνει συμφωνίες απευθείας με τους προμηθευτές και διαθέτει 2.000 κωδικούς προϊόντων σε τιμές αγοράς. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα δίκτυο από dark stores, δηλαδή μεγάλες εγκαταστάσεις λιανικής που παραπέμπουν σε συμβατικά καταστήματα, αλλά δεν είναι ανοιχτά στο κοινό και δέχονται αποκλειστικά online παραγγελίες. 

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα εκτός Φινλανδίας που η Wolt εφαρμόζει αυτό το μοντέλο, και η ελληνική αγορά  θα αποτελέσει οδηγό για την περαιτέρω ανάπτυξη του Wolt Μarket σε άλλες χώρες.

Αναπτύσσοντας ένα δίκτυο dark stores, και εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία της εφαρμογής της στη δρομολόγηση των παραγγελιών και το μεγάλο δίκτυο συνεργατών διανομής που έχει αναπτύξει, η Wolt  παραδίδει όλα τα ψώνια της εβδομάδας 7 ημέρες την εβδομάδα και εξυπηρετώντας έως και αργά το βράδυ. Η υπηρεσία θα είναι εξαρχής διαθέσιμη για μεγάλο μέρος της Αθήνας και σταδιακά θα επεκταθεί με στόχο την πλήρη κάλυψη του λεκανοπεδίου. 

Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market έχει τοποθετηθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων από 2.000 κωδικούς, που σύμφωνα με την εταιρεία, καλύπτει όλες τις ανάγκες της εβδομάδας όπως: τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα.

Το Wolt Market προσφέρει παραδόσεις κάθε μέρα από τις 09.00 έως τις 00.00, live tracking της παραγγελίας και δυνατότητες προγραμματισμού παραγγελίας. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται είναι οι εξής: Αγ. Δημήτριος, Αγ. Νικόλαος, Αγ. Παντελεήμονας, Αιγάλεω, Ακρόπολη, Άλιμος, Αμπελόκηποι, Βύρωνας, Γκάζι, Δάφνη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Κ. Πατήσια, Καισαριανή, Καλαμάκι, Καλλιθέα, Καρέας, Κολωνάκι, Κυψέλη, Μοναστηράκι, Μοσχάτο, Ν. Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Ομόνοια,  Π. Φάληρο, Πετράλωνα, Ρέντη, Σεπόλια, Σύνταγμα, Ταύρος,  Ψυρρή. 

O Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά:  «Με το Wolt Market, αξιοποιήσαμε την τεχνολογία και την εμπειρία της Wolt για να δημιουργήσουμε μια νέα κατηγορία market. Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν όλα τα ψώνια της εβδομάδας μέσα σε λίγα λεπτά στην πόρτα τους ή -αν προτιμούν- να προγραμματίσουν να τα παραλάβουν την ώρα και τη μέρα που τους εξυπηρετεί. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να παίρνουν τα ψώνια τους εύκολα και γρήγορα και να μην ανησυχούν αν θα ξοδέψουν πολύ χρόνο στο σουπερμάρκετ ή αν θα το προλάβουν ανοιχτό. Συνεχίζουμε δυναμικά την ανάπτυξή μας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί ανοίγουμε νέους δρόμους όχι μόνο για τη Wolt στην Ελλάδα, αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης για τις οποίες γινόμαστε ο οδηγός στη συγκεκριμένη δραστηριότητα». 

moneyreview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου