Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Iράν: Συλλάβαμε Ισραηλινό κατάσκοπο και άλλους που σχετίζονται με ξένες μυστικές υπηρεσίες

Τρίτη, 7 Απριλίου, 2021

Η πληροφορία μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες από ΜΜΕ στην Τεχεράνη.


Ο Γκονέν Σεγκέβ, κάποτε μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ, που καταδικάστηκε με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ιράν. Εδώ στο δικαστήριο, στα Ιεροσόλυμα, Φωτογραφία αρχείου, 5 Ιουλίου 2018. (Photo by RONEN ZVULUN / POOL / AFP) (Photo credit should read RONEN ZVULUN/AFP via Getty Images)

Το Ιράν συνέλαβε έναν ”Ισραηλινό κατάσκοπο” και έναν αριθμό άλλων προσώπων που ήρθαν σε επαφή με ξένες υπηρεσίες πληροφοριών, ανέφεραν τη Δευτέρα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν, χωρίς να δώσουν πληροφορίες την εθνικότητα αυτών που συνελήφθησαν.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν σχολίασαν μέχρι στιγμής αυτές τις πληροφορίες.

Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν δεν αναγνωρίζει το Ισραήλ και το έχει κατηγορήσει ότι βρίσκεται πίσω από πράξεις σαμποτάζ και δολοφονιών πυρηνικών επιστημόνων (Ιρανών).

Ένας Ιρανός που καταδικάστηκε για κατασκοπεία με στόχο να βοηθήσει αμερικανικές και ισραηλινές υπηρεσίες Πληροφοριών εκτελέστηκε το 2020.Το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ για τη δολοφονία του Μοσέν Φαχριζαντέχ τον περασμένο χρόνο, ο οποίος θεωρήθηκε από τις δυτικές υπηρεσίες Πληροφοριών ως ο εγκέφαλος του μυστικού προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν.

Η Τεχεράνη αρνήθηκε ότι επιδιώκει την κατασκευή πυρηνικού οπλοστασίου.

Το Ισραήλ ούτε ανέλαβει - ούτε αρνήθηκε την ευθύνη για τη δολοφονία.

πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου