Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ


Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε δημοσιογράφος στον Άλιμο.

Δολοφονική ενέδρα έστησαν στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα την ώρα που εκείνος έφτανε στο σπίτι του προκειμένου να σταθμεύσει. 

Πρόκειται για μια πρωτοφανή δολοφονική ενέργεια. Ήδη σπεύδουν στο συγκεκριμένο σημείο αξιωματικοί του τμήματος της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζήτησεις στην ευρύτερη περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και άμεσης δράσης προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτα οχήματα - μοτοσυκλέτες που ενδεχομένως επιβαίνουν οι δράστες. 

Παράλληλα, θα συλλέξουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, κατοίκους απο την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρξαν ύποπτες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στους δράστες της δολοφονικής ενέδρας όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας οικείων και καταστημάτων.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Είχε εργασθεί στην στον Ελεύθερο Τύπο, στην Απογευματινή,  στον ΑΝΤ1 και το Star, ενώ ήταν ιδιοκτήτης- διαχειριστής της ιστοσελίδας bloko.gr. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου