Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

«Ο Μπάιντεν πρέπει να τελειώσει το τείχος του Τραμπ»

   Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Βασίλης Μαγαλιός

Αssociated Press

A U.S. Customs and Border Protection agent looks on near a gate on the U.S.-Mexico border wall as agents take migrants into custody, Sunday, March 21, 2021, in Abram-Perezville, Texas. (AP Photo/Julio Cortez)


Γελούσαν και κορόιδευαν τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με το τείχος που σήκωνε στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και μάλιστα ο Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ, στην προεκλογική του καμπάνια μιλούσε για αποτρεπτικό μέσο και έλλειψη ανθρωπιστικής πολιτικής και πως ο ίδιος θα το άλλαζε αμέσως. Το άλλαξε ο κ. Μπάιντεν: Σχεδόν 19.000 ασυνόδευτα παιδιά πέρασαν τα σύνορα των ΗΠΑ μόνο τον Μάρτιο, ενώ τον ίδιο μήνα Αμερικανοί πράκτορες συνέλαβαν... 170.000 μετανάστες κατά μήκος των νοτιοδυτικών συνόρων. Και τα δύο αυτά νούμερα είναι ρεκόρ και απέχουν πάρα πολύ από κάθε άλλο νούμερο των παρελθόντων ετών. Μάλιστα οι συλλήψεις του Μαρτίου αυξήθηκαν κατά 70% σε σχέση με του Φεβρουαρίου. Επίσης, όπως έγραψαν οι «New York Times», τον Μάρτιο ένα επιβατικό αυτοκίνητο με 25 (!) επιβαίνοντες χτύπησε σε μια εξέδρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι. Και όλα αυτά γιατί ο κ. Μπάιντεν το... έφτιαξε. Πάγωσε και σταμάτησε τη χρηματοδότηση του τείχους του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Και τώρα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικό οι φωνές, και μάλιστα μέσα από τους Δημοκρατικούς «New York Times» πληθαίνουν και πιέζουν τον κ. Μπάιντεν να τελειώσει το τείχος του Τραμπ («Βiden should finish the wall») γιατί το «τείχος είναι απαραίτητο», αφού «υπάρχει μια κρίση, που οφείλεται στη μαζική αύξηση της παιδικής μετανάστευσης, που οδηγείται από τις υποσχέσεις του προέδρου Μπάιντεν για μια πιο ανθρωπιστική πολιτική από την προηγούμενη».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου