Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Πρόσληψη πέντε ατόμων για τον Επικούριο Απόλλωνα

Πέμπτη 08 Απρίλιου, 2021

                 


Στην προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το  Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα Βασσών Φιγαλείας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας εξέδωσε τη Δευτέρα προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού στις ειδικότητες:

ΠΕ Οικονομικού με εμπειρία στην οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε.

ΠΕ Πολιτικός μηχανικός με εξειδίκευση σε έργα αποκατάστασης και ανάδειξης μνημείων Προϊστορικών Κλασικών χρόνων (αποδεδειγμένη εμπειρία)

ΥΕ Λιθοξόοι- Εξειδικευμένοι Εργάτες με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές εργασίες – 3 άτομα    με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αποκατάσταση Βορειοτέρων Τμημάτων Μακρών Πτερών Ναού Επικουρίου Απόλλωνα Βασσών» της πράξης «Αποκατάσταση – Ανάδειξη Ναού Επικούριου Απόλλωνα Βασσών, Φάση Γ’» για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο efahle_asep@culture.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ- Τ.Κ.27065 -ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – υπόψη γραμματείας (τηλ. επικοινωνίας: 2624022529), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 6 έως 12 Απριλίου 2021).

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου