Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Πύργος: Έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Δημητρακόπουλος

Παρασκευή, 9 Απριλίου, 2021

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Ηλείας, η είδηση του θανάτου του Πάνου Δημητρακόπουλου.

Ο Πάνος Δημητρακόπουλος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, γενναίος, εργατικός, μαχητικός και πρωτοπόρος, ο οποίος πρόσφερε πολλά στην δημοσιογραφία.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο πιεστήριο της εφ. “Πατρίς”, ενώ παράλληλα διατηρούσε εργαστήριο επιγραφών, την “Παλέττα“, ένα όνομα που τον ακολουθούσε για μια ζωή. Στη δημοσιογραφική του πορεία, εργάστηκε στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Ηλείας και στα μεγάλα τηλεοπτικά σαλόνια της Αθήνας. Ρ/Σ Αμαλιάδας, Letrina FM, Super B, ORT, Ηλεία TV, MEGA CHANNEL, ΣΚΑΪ- Alpha, STAR CHANNEL, Alter, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες και αποκλειστικότητες. Η μεγαλύτερη, όμως, τιμή ήρθε το 1994, όταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κκ ΓΕΡΜΑΝΟΣ τον επέλεξε για συνεργάτη του, αναθέτοντας του το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Η μεγάλη του αγάπη “γεννήθηκε” το καλοκαίρι του 2010. Το IliaPress, η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Ηλείας, έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Πύργου.

ΠΑΤΡΙΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τον Πάνο Δημητρακόπουλο τον γνωρίσαμε στα Παγκόσμια Συνέδρια των Ηλείων Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας, Ελλάδας και Ευρώπης στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, στον Πύργο, στην Αμαλιάδα, στην Αρχαία Ολυμπία...  

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Αλήθεια τι έγινε η ΠΟΑΚ;  Από τότε που ανέλαβαν "οι νέοι"...  Πάει και το Ηλειακό Χωριό.  Οι παλιοί έτρεχαν για την Ηλεία, την Ελλάδα, τον Ελληνισμό.  Έτρεχαν, πλήρωναν, ξόδευαν χρήμα και χρόνο... 

Που είναι οι: Κουτρουμπής, Τεντόπουλος, Καυκάδες, Τσουκαλάς, Κωστόπουλος, Μαρίτσας, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαρμπα Λιάς, Σιγαλός, Μπαρογιάννης, Χρονοπούλου, Παναγουλόπουλος και τόσοι άλλοι και άλλες Πατριώτες και Πατριώτισσες;  Τους αναπλήρωσε κάποιος;

Ήρθαν οι νέοι και πήραν θέσεις και μετά...  ησυχία, "νεκροταφείο".,.  

Θα τους "γράψει" η ιστορία με "αόρατα" γράμματα.

Δεν υπάρχουν σήμερα Πατριώτες;

Και επί τη ευκαιρία, αύριο είναι το μνημόσυνο του Αντώνη Σιγαλού

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Ίσως να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αμέσως μετά τον κορωνοϊό να γίνει ένα Ηλειακό πανηγύρι των Ηλείων ΗΠΑ και Καναδά.

paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου