Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

"Γλώσ-εψε τη μπέρδ-α του". Μπερδεύτηκε στο Χιούστον ο κ. Μπάιντεν

Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

 Ρε "μαργαριτάρια" που θα ακούσουμε...



Ο Πρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν στο σημείο μαζικού εμβολιασμού στο NRG του Χιούστον. Φωτογραφία: AP Photo/Patrick Semansky.


Χωρίς αμφιβολία η... φανέλα του Πλανητάρχη είναι πολύ - πολύ βαριά και η θέση του έχει πολλές ευθύνες, τόσες που δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να μην έχει έννοιες στο μυαλό του. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ. Ο πρόεδρος Τραμπ στη Σύνοδο της Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης ήταν άλλος άνθρωπος.

Από την άλλη, είδα τον Μπάιντεν Τζούνιορ να μιλάει (https://bit.ly/3kDRypf) σε σημείο μαζικού εμβολιασμού στο NRG του Χιούστον - και τον λυπήθηκα. Ο κ. Μπάιντεν ήταν κουρασμένος, καταπονημένος, ταλαιπωρημένος και, για μια ακόμα φορά, έχασε τα λόγια του, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Νομίζω ανέβηκε σε ένα αεροπλάνο και ήρθε να με δει στην τελευταία εκδήλωση και οι βουλευτές Sheila Jackson Lee, Al Green, Sylvia Garcia, Lizzie Panelli, ε, συγχωρήστε με, Pannill. Μα τι κάνω εδώ; Χάνω τα λόγια μου. Και ο δήμαρχος Τέρνερ, ο δικαστής Χάινταλγκο. Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Και, η Τζιλ και εγώ θέλαμε να επισκεφτούμε το Τέξας σήμερα για δύο λόγους...».

Βασίλης Μαγαλιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου