Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Γεμίζει την Αμερική με παράνομους μετανάστες ο κ. Μπάιντεν

  Κυριακή, 14 Μαρτίου, 2021

Βασίλης Μαγαλιός

Εθνικός Κήρυξ

Φωτογραφία από βίντεο.


Οπως γνωρίζουμε όλοι, με το που πάτησε το πόδι του στον Λευκό Οίκο ο Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ, υπέγραψε πάρα πολλά διατάγματα, ανάμεσα στα οποία και δύο που αποτελούν ήδη μεγάλο πρόβλημα στην Αμερική. Το ένα ήταν η κατάργηση του τείχους με το Μεξικό, ένα μέτρο προστασίας κατά των παράνομων μεταναστών από το Νότο που είχε ξεκινήσει με επιτυχία ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Το δεύτερο ήταν η νομιμοποίηση 11 εκ. παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Για το πρώτο, το Μεξικό χαιρέτισε με χαρά «το δρόμο προς την απόκτηση της διπλής υπηκοότητας», όπως έγραψε αμέσως με την υπογραφή ο Μαρσέλο Εμπράρδ, που είναι επικεφαλής της μεξικανικής διπλωματίας.

Και όπως είδαμε σε βίντεο της Πέμπτης (11/3) -https://bit.ly/38wzNTZ και https://bit.ly/3tbWwwf- η ουρά για να περάσουν τα σύνορα από το Μεξικό στο Τέξας είναι τεράστια. Και δεν είναι μόνο την περασμένη Πέμπτη, αλλά εδώ και μέρες. Και αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν παράνομα στις ΗΠΑ θα νομιμοποιηθούν, θα αποτελέσουν «φθηνά εργατικά χέρια». Και όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Μπάιντεν, που σίγουρα ήξερε τι θα γινόταν την επομένη μέρα της άρσης των εργασιών στο τείχος με το Μεξικό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου