Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η έκπληξη του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού

  Δευτέρα, 22 Μαρτίου, 2021

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεφύλασσε μια έκπληξη στους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί του Αρη…

Η έκπληξη του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού | tovima.gr

ΟΟλυμπιακός μπήκε με το… δεξί στα πλέι οφ και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Ερυθρόλευκοι, παρά την κούραση που είχαν από την υπερπροσπάθεια που έκαναν απέναντι στην Αρσεναλ και παρότι έπαιξαν από το 41’ με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή-εφεύρεση του Λαλά, κατάφεραν να κερδίσουν τον Αρη στο Καραϊσκάκη με 1-0.

Οι Πειραιώτες με το γκολ του Μασούρα στο 38’, μετά την ωραία συνεργασία των Ελ Αραμπί και Μπουχαλάκη, έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Ακη Μάντζιου και αύξησαν τη διαφορά στους 19 πόντους από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε… αλύγιστος, ξεπέρασε τις δυσκολίες και πλέον μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Αρη ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα. «Όλοι έδειξαν ότι όλοι έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι θα έχουν ρεπό μέχρι την Πέμπτη. Ο Μαρτίνς αναγνωρίζοντας την καταπόνηση που έχουν υποστεί από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, τους δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες 77 ημέρες έχει δώσει 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και χωρίς αμφιβολία το πρόσημο ήταν θετικό. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη Superleague και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του δεύτερου σερί και συνολικά 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, είναι στην 4άδα του Κυπέλλου και έφτασε στους «16» του Europa League. Μάλιστα, στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Εμιρέιτς απέναντι στην Αρσεναλ.

Οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν από την αρχή Ιανουαρίου και ο Πέδρο Μαρτίνς τους αντάμειψε με ρεπό μέχρι την Πέμπτη. Οι πρωταθλητές θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν για να κατακτήσουν το νταμπλ. Βέβαια, δεν θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού 13 διεθνείς θα ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Μασούρα (εθνική ανδρών), Τζολάκη, Σουρλή (εθνική ελπίδων), Σα (Πορτογαλία), Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Ντρέγκερ (Τυνησία), Μπα (Σενεγάλη), Καμαρά (Γουϊνέα) και Κρίστινσον (Ισλανδία). Σε αυτούς θα ήταν και ο Αχμέντ Χασάν, αλλά τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ…

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου