Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ραντ Πολ: Ο Φάουτσι ως Ελληνας φιλόσοφος που λέει ευγενή ψέματα

Τετάρτη, 17 Μαρτίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Κεντάκι Ραντ Πολ (Rand Paul). (Shawn Thew/Pool via /AP)


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («Dailywire»). Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Κεντάκι Ραντ Πολ (Rand Paul) -συμβαίνει να είναι και ένας γιατρός- δεν είναι και μεγάλος θαυμαστής του Δρα Αντονι Φάουτσι. Αλλά πήγε ένα βήμα πιο πέρα στην κριτική του την περασμένη εβδομάδα, όταν είπε ότι ο κορυφαίος Αμερικανός ανοσολόγος λέει «ευγενή ψέματα».

Σε συνέντευξή του στο «Fox News», η Λάουρα Ινγκραχαμ (Laura Ingraham) ρώτησε τον Πολ «γερουσιαστή είσαι ένας από τους λίγους νομοθέτες που ευθέως μιλούν για ψέματα του Δρα Φάουτσι. Τον φοβάται ο κόσμος; Κι αν ναι, γιατί;».

«Λοιπόν, είναι η επιστήμη - και οι άνθρωποι φοβούνται, ξέρετε, τους επιστήμονες, και (αυτός) τοποθετήθηκε σε ένα βάθρο. Αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι τα ψέματά του είναι ευγενή ψέματα, Λάουρα. Δεν το λέει αυτό επειδή είναι ένας κακός άνθρωπος. Σου τα λέει αυτά επειδή λυπάται για σένα επειδή δεν το καταλαβαίνεις και οι Αμερικανοί δεν είναι αρκετά έξυπνοι για να πάρουν ενημερωμένες αποφάσεις. Ετσι, διαμορφώνει τον εαυτό του σαν κάποιον Ελληνα φιλόσοφο. Σου λέει αυτά τα ευγενή ψέματα».

Ο Πολ πάντα στόχευε τον Φάουτσι, που ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων υπηρέτησε στην ειδική ομάδα του πρώην προέδρου Τραμπ για τον κορωνοϊό και τώρα είναι ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν για το Covid-19, που αρχικά είχε άλλη στάση για τις μάσκες, καθώς δεν την θεωρούσε αναγκαία όταν ο κόσμος βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο. Αργότερα κι όσο η πανδημία προχωρούσε άλλαξε γνώμη.

 Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου