Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

“Μαύρη” Σαρακοστή στην Πάτρα: Τρομάζει ο αριθμός των νοσηλευομένων

 Τρίτη, 16 Μαρτίου, 2021

Καθαρά Δευτέρα και η Σαρακοστή στην Πάτρα ξεκινά, σπάζοντας ένα ακόμη θλιβερό ρεκόρ.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων σε Ρίο και Άγιο Ανδρέα ξεπέρασε για πρώτη φορά το φράγμα των 200, προκαλώντας ίλιγγο σε γιατρούς, νοσηλευτές και διοίκηση που προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, συνολικά 216 συμπολίτες μας νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας μέχρι το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Από αυτούς οι 30 δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευομένων στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα.

“Δοκιμάζεται” ο ‘Αγιος Ανδρέας

Το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπο με έναν τόσο μεγάλο αριθμό νοσηλειών, με τις αντοχές του νοσηλευτικού ιδρύματος να δοκιμάζονται, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες προσωπικού και διοίκησης.

Συνολικά στα κρεβάτια του νοσοκομείου βρίσκονται 101 ασθενείς με κορονοϊό, εκ των οποίων οι 10 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, είναι τέτοια η πίεση που δέχεται το νοσοκομείο, που άνοιξε ακόμη ένα κρεβάτι ΜΕΘ για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των περιστατικών. 

Και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών η πίεση συνεχίζει να είναι υψηλή και σταθερή.

Στη μονάδα COVID νοσηλεύονται 95 ασθνενείς με κορονοϊό και 20 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η πίεση στα 2 νοσοκομεία της Πάτρας δεν αναμένεται να μειωθεί τις επόμενες ημέρες με τους γιατρούς να “κρατούν την ανάσα” τους, περιμένοντας τι θα τους ξημερώσει η επόμενη ημέρα.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου