Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Τουρκική συμμορία έκλεβε τόνους άμμου από την παραλία της Πατάρα στην Αττάλεια

 Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Η παραλία της Πατάρα είναι παγκοσμίως γνωστή για τα 18 χιλιόμετρα χρυσής άμμου.

STOCK PHOTO
Η παραλία Πατάρα.

Είκοσι άτομα κρατούνται από τις Τουρκικές αρχές ασφαλείας, με την κατηγορία της παράνομης πώλησης άμμου από την παγκοσμίως γνωστή παραλία της Πατάρα, στις ακτές της Αττάλειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τον Ιούλιο του 2020, η συμμορία έβγαλε από 3.000 έως και 5.000 φορτία άμμου από την παραλία, τα οποία πούλησε σε τοπικές κατασκευαστικές εταιρείες. Η αξία του κάθε φορτίου κυμαίνεται από 14 έως 225 ευρώ.

Η παραλία της Πατάρα είναι παγκοσμίως γνωστή για τα 18 χιλιόμετρα χρυσής άμμου. Φιλοξενεί, επίσης, τις χελώνες Καρέτα Καρέτα, οι οποίες εμφανίζονται στην ακτή τις νύχτες για να γεννήσουν, το διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της συμμορίας όταν διαπίστωσε ότι κάποιες κατασκευαστικές εταιρείες πουλούσαν σπίτια με την υπόσχεση ότι είχαν χτιστεί πάνω σε άμμο της Πατάρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η διαδικασία είχε τρία στάδια: Μία ομάδα φόρτωνε την άμμο στο φορτηγό, μία δεύτερη ομάδα την ξεφόρτωνε σε αποθήκη και μία τρίτη ομάδα αναλάμβανε την πώληση.

Τα μέλη της συμμορίας αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης με τις κατηγορίες της ”λεηλασίας, εκσκαφής προστατευόμενης περιοχής και πρόκλησης ζημιάς στο περιβάλλον.”

Πηγή: hurriyetdailynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου