Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Έβρος : Τι απαντά η Αθήνα για το επεισόδιο με τουρκικούς πυροβολισμούς

 Παρασκευή, 12 Μαρτίου, 2021

Δεν υπάρχουν σχετικές αναφορές  από τα τμήματα προκάλυψης ή την αστυνομία, αναφέρουν πηγές του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ σχετικά με το νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο που αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό Spiegel

Έβρος : Τι απαντά η Αθήνα για το επεισόδιο με τουρκικούς πυροβολισμούς | tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχετικές αναφορές  από τα τμήματα προκάλυψης ή την αστυνομία, αναφέρουν πηγές του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ σχετικά με το νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο που αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Spiegel στην Αθήνα, πληροφορίες μιλούν για επεισόδιο με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά προς την ελληνική, ενώ περιπολούσε μικτή περίπολος της Frontex με τη συμμετοχή γερμανών αστυνομικών.

Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο για «τακτικά επεισόδια εκφοβιστικών πυρών από την τουρκική πλευρά στον Έβρο», τα οποία «καταγράφουν εσχάτως έλληνες και ευρωπαίοι αξιωματούχοι».

«Ένα τέτοιο κατεγράφη ξημερώματα Κυριακής κατά τη διάρκεια περιπολίας της Frontex με γερμανούς συνοριοφύλακες» σημειώνει ακόμη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, είναι πολύ πιθανό οι πυροβολισμοί να προέρχονται από γάμο σε τουρκικό χωριό δίπλα στο ποτάμι, κάτι στο οποίο οι γερμανοί αξιωματικοί της Frontex δεν είναι συνηθισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου