Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Έκανα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Μία απλή διαδικασία. Χωρίς παρενέργειες

  Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021   


Το Βασίλη Καυκά

Χθες το πρωί, δειλά – δειλά μπήκα στο κλειστό γήπεδο Reggie Lewis Arena της Βοστώνης, που φέρει το όνομα του καλαθοσφαιριστή των Boston Celtics που πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο άνθος της καριέρας του.

Μεγάλο πρόβλημα να βρεις χώρο στάθμευσης.  Έφερα γύρω τουλάχιστον 5 φορές όταν κάποιος έφευγε και πρόλαβα να πάρω το χώρο για να αφήσω το αυτοκίνητο.

 Έδειξα την άδεια οδηγήσεως στη πόρτα και αφού ήλεγξαν στον υπολογιστή μου υπέδειξαν ότι να φορέσω κι άλλη δεύτερη μάσκα, πράγμα που έγινε μου ζήτησαν να τους δείξω την απόδειξη που μου είχαν στείλει μέσο ίντερνετ ότι μπορούσα να πάρω το εμβόλιο.

Τους πληροφόρησα ότι δεν την είχα μαζί μου, αλλά,  κοίταξαν στον υπολογιστή και μετά μου έδειξαν να κατέβω τα σκαλιά προς το εσωτερικό του κλειστού γηπέδου.  Εδώ έχω έρθει πολλές φορές όταν ο γιός μας Νίκος φοιτητής τότε στο Northeastern University έτρεχε με την ομάδα του πανεπιστημίου στα 200μ και 400μ εμπόδια.  

Είναι το μεγαλύτερο κλειστό στάδιο της Βοστώνης αφού έχει 200 μέτρα κουλουάρ και κερκίδες που χωράνε 5 χιλιάδες κόσμο.

Παντού υπάρχουν βοηθητικό προσωπικό που πολύ πολιτισμένα σε κατευθύνουν στη μέση του γηπέδου που υπάρχουν τραπεζάκια, και καρέκλες  σε απόσταση αρκετών μέτρων το ένα από το άλλο και εκεί οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες ρωτούν τα στοιχεία, βλέπουν την ταυτότητα και ελέγχουν το όνομα στον υπολογιστή.

«Θα κάνεις το εμβόλιο της Pfizer» μου είπε η νοσηλεύτρια και αφού τράβηξα το μανίκι πάνω μου έκανε το εμβόλιο.  Ήταν ένα μικρό τσίμπημα και… αυτό ήταν.  Η νοσηλεύτρια μου έδωσε ένα χαρτί ότι πήρα την πρώτη δόση και μου είπε ότι μού έστειλε μήνυμα στο κινητό να πάω για τη δεύτερη δόση.  Πράγματι, κοίταξα στο κινητό και το μήνυμα είχε έρθει.  Σε τρεις εβδομάδες πάλι εδώ. 

Μετά με έστειλε να περάσω έξω από το χώρο που γινόταν τα εμβόλια και να καθίσω για 30 λεπτά σε μία καρέκλα μήπως παρουσιάσω παρενέργειες.  Πράγματι κάθισα πέντε λεπτά και είπα στους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι «δεν νιώθω κάτι το διαφορετικό και θα φύγω".  Ο υπεύθυνος μου είπε ΟΚ και έφυγα.  

Από την ώρα που μπήκα στο κτήριο μέχρι την ώρα που βγήκα πέρασαν 9 λεπτά. 

Περισσότερο με πήρε να βρω χώρο στάθμευσης παρά να πάρω το εμβόλιο!

Άντε «και στα δικά σας», γιά υγεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Υπάρχει μία διαδικασία για να κλείσεις το ραντεβού.  Αυτό τον καιρό τα ραντεβού γίνονται μόνο από το ιντερνέτ.  Εάν δεν είσαστε καλοί στο κομπιούτερ βάλτε ένα νεότερο, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, στο να κλείσεις το ραντεβού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου