Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς : Κροίσος στα 22 του – Ξεπέρασε τα €11 εκατ. η περιουσία του

  Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Προκαλούν ίλιγγο τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Τσιτσιπάς από το τένις. Φέτος έχει πάρει ήδη 700.000 ευρώ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει βγάλει πάνω από 11 εκατ. ευρώ.

Στέφανος Τσιτσιπάς : Κροίσος στα 22 του – Ξεπέρασε τα €11 εκατ. η περιουσία του | tovima.gr

ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ (6-3, 7-6 [2]) στα ημιτελικά του indoor τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ και έχασε την ευκαιρία να περάσει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ελληνας τενίστας ολοκλήρωσε στα ημιτελικά την παρουσία του στο ολλανδικό τουρνουά και τις επόμενες ώρες θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Μασσαλία, όπου την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο Open 13. Ένα τουρνουά που είχε κατακτήσει τα δύο τελευταία χρόνια. Με τον ίδιο στόχο πηγαίνει και φέτος.

Ο συμπατριώτης μας μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Ρότερνταμ, αλλά φεύγει από την Ολλανδία έχοντας κερδίσει 47.000 ευρώ από την παρουσία στα ημιτελικά, αλλά και μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Τσιτσιπάς από το Νο.6 που βρίσκεται σήμερα, την Δευτέρα θα ανέβει στο Νο.5 του κόσμου για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο Στέφανος ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο5 στις 5 Αυγούστου 2019 και επέστρεψε εκεί στις 12 Οκτωβρίου 2020.

Ούτε την πρώτη, αλλά ούτε τη δεύτερη φορά όμως κατάφερε να εδραιωθεί στην πρώτη 5άδα. Κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει φέτος, με τον Ελληνα τενίστα να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Ο Στέφανος φέτος έχει δώσει 11 παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς και έχει απολογισμό 9/2. Επαιξε στο ATP Cup και στη συνέχεια στο Αυστραλιανό Οπεν, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Αυτή την εβδομάδα επέστρεψε στην Ευρώπη, αγωνίστηκε στο Ρότερνταμ και αποκλείστηκε και πάλι στους «4» από τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε σε Αυστραλία και Ολλανδία του έχουν αποφέρει έσοδα της τάξεως των 687.482 ευρώ.

Μέσα σε τρεις μήνες ο Τσιτσιπάς έχει βγάλει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Τα περισσότερα βέβαια τα έβγαλε στην Αυστραλία, αφού στο Ρότερνταμ κέρδισε… μόλις 47.000 ευρώ. Αν πέρναγε στον τελικό θα έβγαζε 66.000 ευρώ και εάν έπαιρνε το τουρνουά θα έβαζε στον λογαριασμό του 89.265 ευρώ.

Στα 687.482 ευρώ που έχει βγάλει μέχρι τώρα θα πρέπει να προστεθούν και τα 14.525 που έχει βγάλει με τη συμμετοχή του στο διπλό. Αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκε και στο Ρότερνταμ στο διπλό, έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του Πέτρο. Φέτος, αν υπολογιστούν τα έσοδα από το μονό και το διπλό (σ.σ ακόμα δεν έχουν αποκλειστεί στο διπλό), έχει βγάλει 702.007 ευρώ.

Συνολικά από την αρχή της καριέρας του ο Στέφανος έχει βγάλει 11.171.921 ευρώ. Μόλις στα 22 του έχει βγάλει από το τένις πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό, που ονειρεύονται πολλοί τενίστες, αλλά λίγοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου