Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ελλάδα 2021 : Στην Αθήνα ο Ρώσος πρωθυπουργός για την 25η Μαρτίου

 Σάββατο, 20 Μαρτίου, 2021

Ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Θα έχει συνάντηση με Μητσοτάκη

Ελλάδα 2021 : Στην Αθήνα ο Ρώσος πρωθυπουργός για την 25η Μαρτίου | tovima.gr

ΟΠρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι το Κρεμλίνο είχε εξαρχής κάνει γνωστό ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν σχεδίαζε να επισκεφτεί την Αθήνα και σε αυτό το πλαίσιο η ελληνική πρόσκληση προκειμένου να εκπροσωπηθεί η Ρωσία απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό Μισούστιν.

Σημειώνεται ότι πρόσκληση έχουν λάβει για να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν (δεν θα έρθει) καθώς και ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο ποίος θα έρθει με... την καμήλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου