Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Νική του Ολυμπιακού μέσα στο Λονδίνο. Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1

Παρασκευή, 19 Μαρτίου, 2021

Η ομαδάρα του Μαρτίνς «τρομοκράτησε» το Λονδίνο, νίκησε ξανά στο Έμιρειτς, για τρίτη συνεχόμενη φορά, με την γκολάρα του Ελ Αραμπί (51′) και έφυγε απο την Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά. Μονο περηφάνια γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό!

Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1: Πρώτος μάγκας ο Θρύλος | tovima.gr

Μόνο περηφάνια γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό. Για τον Θρύλο της Ευρώπης, που… τρομοκράτησε το Λονδίνο και κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Εμιρέιτς. Η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς με γκολάρα του Ελ Αραμπί επικράτησε με 1-0 της Αρσεναλ, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Europa League και ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με το κεφάλι ψηλά.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-1, με το οποίο είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά με τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν απέναντι στην Αρσεναλ απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κράτησε ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου και γέμισε με περηφάνια τους οπαδούς του με την μεγάλη εμφάνισή που έκανε στο Εμιρέιτς και τη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Οι Πειραιώτες, που αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπα στο 82’, αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τη φετινή διοργάνωση και πλέον επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με στόχο να κάνουν το νταμπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου