Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Απεβίωσε η Αλεξάνδρα (Αλέκα) Παναγιωτοπούλου δασκάλα για πολλά χρόνια στο Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικανικό Σχολείο του Lowell.

H μεταστάσα ήταν 87 ετών και είχε γεννηθεί στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας.  ΄Ηταν σύζυγος του Σταύρου Παναγιωτόπουλου που εόρτασαν πρόσφατα 62 χρόνια γάμου. 

Απόφοιτη της Ακαδημίας Δασκάλων της Τρίπολης και δίδαξε για 5 χρόνια σε Δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα.  Αποσπάστηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας και ήρθε να διδάξει στο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο του Lowell όπου δίδαξε την Ελληνική Γλώσσα, Ελληνική Γλώσσα και Ελληνικό Πολιτισμό αλλά και Θέατρο για πολλές δεκαετίες ενώ δίδαξε και σε απογευματινά ή Σαββατιάτικα Σχολεία σε Ελληνικές ενορίες της περιοχής. Χιλιάδες ήταν οι μαθητές και μαθήτριες που διδάχτηκαν από την κ. Παναγιωτοπούλου.

Ο σύζυγός της, Σταύρος Παναγιωτόπουλος με τα παιδιά τους Θεοδώρα και Θεόδωρο είναι οι ιδιοκτήτες του Ελληνικού εστιατορίου, Athenian Corner στο κέντρο του Lowell.

Άφησε πίσω της πολλούς συγγενείς

Η κηδεία της, λόγο του Covid-19 θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στον ιερό ναό Της Αγίας Τριάδος στο Lowell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου