Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μπάιντεν επεκτείνει την βοήθεια για τους ιδιοκτήτες σπιτιών, οι ενοικιαστές περιμένουν

  Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

OΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («ΑΡ). Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επεκτείνει την απαγόρευση των κατασχέσεων σπιτιών έως τις 30 Ιουνίου για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες που αγωνίζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ενέργειες που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, ωστόσο, δεν αντιμετωπίζουν το ομοσπονδιακό μορατόριουμ έως τις 31 Μαρτίου σχετικά με τις εξώσεις ενοικιαστών που έχουν μείνει πίσω στο ενοίκιο.

Το μορατόριουμ για κατασχέσεις ομοσπονδιακών εγγυημένων υποθηκών θα λήξει στις 31 Μαρτίου. Την πρώτη ημέρα στο γραφείο του, ο Μπάιντεν είχε παρατείνει το μορατόριουμ από τις 31 Ιανουαρίου. Τα στοιχεία του Γραφείου Απογραφής δείχνουν ότι σχεδόν το 12% των ιδιοκτητών σπιτιών με υποθήκες καθυστέρησαν πληρωμές.

Ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι οι συντονισμένες δράσεις που ανακοινώθηκαν την Τρίτη από τα υπουργεία Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, Υποθέσεων Βετεράνων και Γεωργίας θα επεκτείνουν επίσης έως τις 30 Ιουνίου το παράθυρο εγγραφής για τους δανειολήπτες που θέλουν να ζητήσουν την ανοχή των ενυπόθηκων δανείων -μια παύση ή μείωση των πληρωμών- και θα να παρέχετε έως και έξι επιπλέον μήνες ανεκτικότητας σε όσους  δανειολήπτες είχαν εκμεταλλευθεί την ανοχή στις 30 Ιουνίου του περασμένου έτους.

Ο Λευκός Οίκος λέει ότι περισσότεροι από 10 εκατομμύρια ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν καθυστερήσει στην πληρωμή στεγαστικών δανείων και οι ενέργειες του Μπάιντεν είναι για να βοηθήσουν να κρατήσουν τους ανθρώπους στα σπίτια τους εν μέσω «κρίσης προσιτής στέγης» που προκλήθηκε από την πανδημία. Λέει ακόμη ότι «οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα λάβουν επειγόντως ανακούφιση καθώς αντιμετωπίζουμε αυτήν την άνευ προηγουμένου εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Η κυβέρνηση του Μπάιντεν αναφέρει ότι η επέκταση των πολιτικών ανοχής «θα παρέχει κριτική υποστήριξη στους ιδιοκτήτες σπιτιού μειονοτήτων, οι οποίοι αποτελούν ένα δυσανάλογο μερίδιο των δανειοληπτών» που δυσκολεύονται να πληρώσουν τα δάνεια τους λόγω δυσκολιών που σχετίζονται με την πανδημία.

 Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου