Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου

 Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Στο σκοτάδι βυθίστηκαν λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής πολλές περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου, με μία βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρος του ΑΔΜΗΕ να έχει προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βλάβη επηρέασε περιοχές του Πειραιά, του Φαλήρου, τα Δυτικά προάστια καθώς και περιοχές των νομών Κορινθίας και Αργολίδας.

Από την Πυροσβεστική ανακοινώθηκε πως ξέσπασε πυρκαγιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου όπου και έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Παράλληλα, όπως τονίστηκε από την Πυροσβεστική, στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τεχνικοί του ΑΔΜΗΕ προκειμένου να διακόψουν την παροχή ρεύματος στον υποσταθμό.

Όπως επισημαίνεται, τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ πραγματοποιούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας χειρισμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και σταδιακά -αρχής γενομένης- από περιοχές του κέντρου, των νοτίων και δυτικών προαστίων της Αττικής το ρεύμα επανήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου