Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Στην Ηλεία μέσα στο Φλεβάρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για τουρισμό;

Δεν έβαλε ούτε έναν βουλευτή της Ηλείας (3 παρακαλώ της ΝΔ) στη Κυβέρνηση!  Δεν είναι καλοί για το Μητσοτάκη;  Οι άλλοι είναι καλύτεροι;

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Ηλεία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ».

Η ακριβής ημερομηνία της καθόδου του δεν έχει καθοριστεί αλλά, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα έχει επισκεφθεί το Νομό έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Όσο για το πρόγραμμα της επίσκεψής του σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το γραφείο του Πρωθυπουργού ζήτησε να καταρτιστεί από την Περιφέρεια Ελλάδας και να περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία, ώστε να έχει εποικοδομητικές συναντήσεις, τόσο με στελέχη του κόμματος όσο και με εκπρόσωπους των παραγωγικών τάξεων.

Συνεπώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι θα κάνει αναφορά στο θέμα του δρόμου Πάτρα-Πύργος, σε θέματα που απασχολούν τη Δυτική Ελλάδα καθώς και στο θέμα των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που φιλοξενούνται στην πρωτεύουσα του νομού και την Αμαλιάδα.

Όλα αυτά αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο που θα τον αναγκάσει να αλλάξει τα σχέδιά του.  Και μάλλον αυτό θα γίνει.  Τι να τους πει δηλαδή!  

Όλοι οι Πρωθυπουργοί τα ίδια λένε, κοιτάξτε πίσω στην ιστορία, πρόσφατη και παλιότερα.  ΗΛΕΙΑ, ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ωραία πεδιάδα που ο ίδιος τόπος μπορεί να παράγει 3-4 φορές το χρόνο!  Με ελαιώνες και εσπεριδοειδή όλο το χρόνο.  Με θάλασσα, ωραίο καιρό, ηλιοφάνεια 330 ημέρες το χρόνο, 168 ιστορικά μνημεία, Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ήλιδα, Κάστρο Χλεμούτσι, το μεγαλύτερο δρυοδάσος των Βαλκανίων, και, και... αλλά 49 νομός σε ανάπτυξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου