Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε από το Αμερικανικό Σωματείο Ηθοποιών

  Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, 2021

Ash Percival

Και η μονολεκτική απάντηση του SAG: «Ευχαριστούμε».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ παραιτήθηκε από το Σωματείο Αμερικανών Ηθοποιών (SAG) μετά την απόφαση παραπομπής του στο πειθαρχικό με την κατηγορία ότι έθεσε σε κίνδυνο μέλη του, μερικά εκ των οποίων δημοσιογράφοι, κατά την αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο πριν από έναν μήνα.

Ο επιχειρηματίας ήταν μέλος του Sag-Aftra πάνω από τριάντα χρόνια, καθώς προτού αναλάβει πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μεταξύ άλλων, καριέρα στο σινεμά και την τηλεόραση.

Ο Τραμπ απέστειλε την επιστολή παραίτησης του στο Sag-Aftra -η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Σωματείου- που είναι και η πρώτη άμεση δήλωση του μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.

Στην επιστολή αναφέρεται στην cameo εμφάνιση του στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2», παρά την προτροπή των φαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ψηφιακή αφαίρεση του πλάνου στο οποίο εμφανίζεται.

«Σας γράφω σήμερα σχετικά με την αποκαλούμενη ακρόαση στην πειθαρχική επιτροπή για την ανάκληση της ιδιότητας μέλους στο σωματείο. Ποιός νοιάζεται!»

Απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Σωματείου Γκαμπριέλ Καρτέρις, γνωστή από τη σειρά Μπέβερλι Χιλς, 90210, ο Τραμπ έγραψε: «Ενώ δεν είμαι εξοικειωμένος με τη δουλειά σας, είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μου σε ταινίες όπως το Home Alone 2, το Zoolander και η Wall Street, και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ, το Saturday Night Live και φυσικά, μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ιστορία της τηλεόρασης, το The Apprentice -για να αναφέρω μόνο μερικές από αυτές!».

Μεταξύ άλλων, ο Τραμπ δηλώνει ότι βοήθησε πάρα πολύ στην ανάπτυξη της καλωδιακής τηλεόρασης, για την οποία επισημαίνει ότι «έσβηνε, έχοντας μπροστά της ελάχιστο χρόνο» όταν μπήκε στην πολιτική.

«Ο οργανισμός σας δεν έκανε τίποτα για τα μέλη του, και τίποτα για μένα, εκτός από τη συλλογή τελών και την προώθηση επικίνδυνων μη αμερικανικών πολιτικών και ιδεών -όπως αποδεικνύεται από τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και τις αγωγές διάσημων ηθοποιών».

«Δεν επιθυμώ πλέον να έχω σχέση με το σωματείο σας. Ως εκ τούτου, με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω για την άμεση παραίτησή μου από την Sag-Aftra. Δεν έχετε κάνει τίποτα για μένα».

Η απάντηση του Sag-Aftra συνοψίστηκε απλά σε μία λέξη: «Ευχαριστούμε».

HuffPost Uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου