Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Γκλέτσος: Στην πολιτική να δείτε τι γίνεται. Για μια δουλειά, να πρέπει να κοιμηθείς με έναν...

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 21

Αναφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς σε όσους εκμεταλλεύονται την ανάγκη γυναικών και μάλιστα μητέρων, για εργασία.

EUROKNISSI
euroknissi

Ένα βήμα παραπέρα, πηγαίνει τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές ο Απόστολος Γκλέτσος με την διπλή του εμπειρία τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε αυτόν της πολιτικής.

Μιλώντας σε εκπομπή του Radio Lamia εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις καταγγελλόμενες από συναδέλφους του καλλιτέχνες συμπεριφορές σε βάρος τους και όχι μόνο παραδέχεται πως υπάρχουν τέτοιους είδους φαινόμενα στο χώρο αλλά και πως απαντώνται και στην πολιτική. 

«Στην πολιτική να δεις τι γίνεται…Για να εργαστείς σε μια κ@@@δουλειά πρέπει να περάσεις από το κρεβάτι ενός σκ@@@γερού που εκμεταλλεύεται την ανέχειά σου. Ο οποίος δεν είναι και τίποτα. Ο παραδιπλανός, ενός διπλανού, ενός βουλευτή» ανέφερε. 

Χρησιμοποίησε δε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για όσους εκμεταλλεύονται την ανάγκη γυναικών που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους, σε μονογονεϊκές  οικογένειες λέγοντας πως «πατάνε πάνω στην ανάγκη γυναικών να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους». 

«Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Με στεναχωρεί να τα παρακολουθώ όσα καταγγέλλονται αλλά από την άλλη ευελπιστώ ότι μετά τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα θα μπει ένα φρένο στην εκμετάλλευση... Θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να μην γίνονται θύματα, να ξέρουν πώς να αντιδράσουν, να είμαστε δίπλα τους αν ποτέ τους συμβεί…». 

Ειδικότερα δε για τον καλλιτεχνικό χώρο σημείωσε πως «Για όσα γίνονται κοινή θέα μπορείς να αντιδράσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Το κακό είναι όσα γίνονται σε καμαρίνια ή κλειδωμένες πόρτες. Εκεί συμβαίνουν τα σοβαρά και εκείνα που η γυναίκα θα πρέπει να βρει κουράγιο να καταγγείλει». 

Πηγή: Radio LamiaLamia Now

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου