Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Απεβίωσε ο Κώστας Κούτσης, μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης

 


Ο Κώστας Κούτσης 72 ετών, γεννήθηκε στην Πάτρα Αχαΐας (μητέρα του από την Αμαλιάδα, Ηλείας) και ήταν επί σειρά ετών κάτοικος του Braintree, MA.  Ήταν επιχειρηματίας (καθαριστήρια ενδυμάτων) αλλά ήταν πολύ γνωστός γιατί μαζί με άλλους φίλους είχαν ιδρύσει την ορχήστρα Olympians και ήταν ο τραγουδιστής της ορχήστρας.

Ο Κώστας τραγούδησε σε χιλιάδες εκδηλώσεις του Ελληνισμού, γάμους, βαπτίσεις, χοροεσπερίδες...

Αρκετές φορές οι Olympians και ο Κώστας έπαιξαν σε χοροεσπερίδες του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.  Μάλιστα έπαιξαν και στο επίσημο δείπνο του Συνεδρίου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά που έγινε στη Βοστώνη το 1993.  Από εκεί η ορχήστρα Olympians ταξίδεψε σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ και Καναδά αφού αρκετοί Ηλείοι λόγο του Κώστα τους προτιμούσαν.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.   Αντί για λουλούδια, δωρεές στη μνήμη του μπορούν να γίνουν στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, 119 Common Street, Braintree, MA.  

Αιωνία του η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου