Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

   Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

98χρονη νεκρή και 27 τα κρούσματα στη Δομή Ηλικιωμένων – Λεχαινά: Σύσκεψη Συντονιστικού για ασφαλή έξοδο από το κόκκινο

Μία 98χρονη γυναίκα τρόφιμος της δομής φιλοξενίας της Βάρδας και η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Πύργου «χτυπημένη» από τον covid-19 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί.

Συνεδρίαση Συντονιστικού ΟργάνουΕννέα ηλικιωμένοι, τρόφιμοι της δομής φιλοξενίας στη Βάρδα, νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Πύργου και Πατρών ενώ άλλοι 13 ηλικιωμένοι που είναι θετικοί στον ιό, βρίσκονται σε καραντίνα στο δεύτερο όροφο της δομής και όλοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ασυμπτωματικοί και φυσικά παρακολουθούνται από γιατρό της δομής. Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους 14 άτομα είναι σε καραντίνα και τις επόμενες μέρες λήγει η καραντίνα τριων.

Στο μεταξύ αύριο στα Λεχαινά ενδέχεται να συνεδριάσει το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο, τον δήμαρχο Γιάννη Λέντζα, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Βαγγελάκο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Π. Μάνταλο. Θέμα του συντονιστικού ο σχεδιασμός δράσεων για ασφαλή έξοδο του Δήμου από την κόκκινη ζώνη.

Έλεγχοι από ΕΟΔΥ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους ελέγχους. Συγκεκριμένα:
Αύριο 09 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 13:30 μπροστά από το Δημαρχείο Λεχαινών.
Τη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, μπροστά από το Κοινοτικό Γραφείο του Κάστρου από τις 09:00 έως τις 13:30,
ενώ άλλο κλιμάκιο, μπροστά από το Δημαρχείο της Βάρδας από τις 09:00 έως τις 13:30.
Τη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στη Μυρσίνη, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, από τις 09:30 έως τις 13:30.

Οι Δημότες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου συστήνει αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19, (αποφυγή συνωστισμού, χρήση μάσκας, χρήση γαντιών, τήρηση απαιτούμενων αποστάσεων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου