Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Οπως γράψαμε χθες στο paneliakos.com ο Σωκράτης Παπασταθόπουλους έγινε παίκτης του Ολυμπιακού

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που μέχρι προχθές ήταν παίκτης της Αγγλικής Άρσεναλ έχει αγωνιστεί σε τρία από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία).   Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πήρε έναν παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες πίεσης.

Γιά την ιστορία αναφέρουμε, ότι, ο Σωκράτης έφυγε από την Ελλάδα σε ηλικία 20 χρονών και αγωνήστικε στη Τζένοα, Μίλαν (Ιταλίας), Βέρντερ, Ντόρτμουντ (Γερμανίας), Άρσεναλ (Αγγλίας)

Ο Ολυμπιακός βάζει στη μηχανή του έναν κεντρικό αμυντικό που έχει φορέσει για 198 παιχνίδια τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Για άλλα 69 της Άρσεναλ. Με τη Βέρντερ έπαιξε άλλες 61 φορές, 59 με τη Τζένοα. Την εμφάνιση της Μίλαν τη φόρεσε σε άλλα 7 παιχνίδια. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει μεταγραφές συνολικής αξίας άνω των 42 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ -για να μην ξεχνιόμαστε- είναι και 90 φορές διεθνής.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πιό ψηλά, σε μιά χρονιά κορονοϊού, πληρώνει 1,2 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές, συν μπόνους και 2,5 χρόνια διάρκεια συμβόλαιο.

Μαρινάκης για Παπασταθόπουλο: Δεν σταματάμε να επενδύουμε







Ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες σαν τον Σωκράτη είναι καλό να βρίσκονται κοντά μας γιατί βλέπουμε και το μέλλον. Βλέπουμε τα επόμενα 2,5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Είναι καλό να πληρώνεις και λίγο παραπάνω, γιατί αυτό πρέπει, για να επιβραβεύεις και αυτό πράξαμε. Καλό θα είναι στην Ελλάδα να σεβόμαστε προσωπικότητες και παίκτες όπως ο Σωκράτης και να προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε.

Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους, αλλά το παιδί είδε τις εγκαταστάσεις, είδε την προοπτική, είδε τους συμπαίκτες του και αποφάσισε. Τα πολλά λόγια είναι περιττά, όμως, τα περισσότερα θα τα δούμε στο χορτάρι», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παπασταθόπουλος: Ερχομαι για να είμαι πρωταγωνιστής

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι δεν γύρισε στην Ελλάδα απλά για να κλείσει την καριέρα του, αλλά για να κερδίσει και να είναι πρωταγωνιστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον. Με περίμενε και έδειξε πόσο ήθελε. Η πρόταση ήταν πολύ καλή. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, ήρθα για να κερδίσω και να αποδείξω ότι όσα έκανα τα προηγούμενα ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς.

Είμαι διψασμένο και έρχομαι για να κερδίσω και να είμαι πρωταγωνιστής και αυτό είπα και στον πρόεδρο. Όπως είπε και ο πρόεδρος τα πολλά λόγια είναι περιττά αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου