Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ομογενής στη Μασαχουσέτη κατηγορείται για το φόνο Αφροαμερικανoύ οδηγού21/1/2021

       Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο ομογενής Ντιν Καψάλης, 54 ετών, από την πόλη Χάτσον συνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του, τύπου ημιφορτηγού, άλλον οδηγό, τον Αφροαμερικανό Χένρυ Ταπία, 35 ετών, με αφορμή διένεξη για οδήγηση (road rage), σύμφωνα με το Γραφείο της Εισαγγελίας της κομητείας Middlesex της Μασαχουσέτης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα τις Τρίτης γύρω στις 4:30 στην πόλη Μπέλμοντ της Μασαχουσέτης. Ο Καψάλης έπειτα από τον φονικό που φέρεται ότι έκανε με το όχημά του τύπου Dodge Dakota εξαφανίσθηκε, ενώ αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδεία της φίλης του.

Οταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε στον τόπο του εγκλήματος βρήκε τον 35χρονο άνδρα αιμόφυρτο στο μέρος του οδηγού του οχήματός του τύπου Honda Civic από σοβαρά τραύματα τα οποία είχαν προκληθεί από χτύπημα αυτοκινήτου. Επειτα από τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα από την μέχρι τώρα έρευνα των Αρχών, προκύπτει ότι προηγήθηκε  έντονη προφορική διένεξη μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του θύματος. Αμφότεροι βγήκαν από τα οχήματά τους, ο Καψάλης χρησιμοποίησε ρατσιστικές ύβρεις εναντίον του Ταπία και ενώ το θύμα στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό του από τη μεριά του οδηγού ο Καψάλης ξαναμπήκε στο όχημα του και έπεσε με ορμή στο θύμα.

Η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο πως ο Καψάλης οδήγησε το αυτοκίνητό του καταπάνω στο θύμα, το έριξε κάτω, «το πάτησε με το αυτοκίνητο» και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε.

Η Αστυνομία αμέσως αφαίρεσε την άδεια οδηγήσεως του Καψάλη επ’ αόριστον καθότι τον θεωρεί επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εγγραφής Οχημάτων (Registry of Motor Vehicles) από τότε που ο Καψάλης πήρε άδεια οδηγήσεως γύρω στο 1987 έλαβε 17 πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα, ενεπλάκη σε 7 ατυχήματα, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης τουλάχιστον 6 φορές.

Το 2014 καταδικάστηκε από δικαστήριο της πόλης Γούμπερν της Μασαχουσέτης σε ένα χρόνο φυλάκισης με αναστολή για επίθεση και ξυλοδαρμό. Δεν υπάρχουν στοιχεία εάν τελικά εξέτισε την ποινή του.

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου