Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Kίνημα Αλλαγής : Η Φώφη Γεννηματά «καθαίρεσε» τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

 Δημήτρης Χόνδρος


Με μια αιφνιδιαστική της απόφαση, η Φώφη Γεννηματά απάλλαξε τον Ανδρέα Λοβέρδο από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Όπως είναι γνωστό, οι σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον Ανδρέα Λοβέρδο είχαν εισέλθει σε φάση ψυχρότητας μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσής του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Η κυρία Γεννηματά γνωστοποίησε στον κ. Λοβέρδο την απόφασή της να τον αντικαταστήσει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να τη συσχετίσει με τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Ωστόσο είναι φανερό, όπως μεταδίδουν πρόσωπα που γνωρίζουν τον τρόπο που σκέφτεται η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ότι ήταν μια κίνηση που επιβλήθηκε και λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν ανάμεσα τους, για την στρατηγική και τον προσανατολισμό του κόμματος. Δεν μπορεί, όπως λέγεται, ο εκπρόσωπος του κόμματος στη Βουλή να είναι σε διαφορετικό μήκος κύματος. Γι’ αυτό άλλωστε για τη θέση του κ. Λοβέρδου επιλέχθηκε ο πολύπειρος Κώστας Σκανδαλίδης.

Η πλευρά Λοβέρδου κρατά χαμηλά τους τόνους άλλωστε είναι, σύμφωνα με πληροφορίες θέμα χρόνου το πότε θα ανακοινωθεί και επισήμως η πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση η Φώφη Γεννηματά με την απόφαση της ανοίγει ξανά την εσωκομματική συζήτηση που τόσο πολύ προσπάθησε να αποφύγει.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Η δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου

Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη.

ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Λακωνικός ο Ανδρέας.  Γιά να δούμε τη συνέχεια. 

Μία συμβουλή μας στο ΚΙΝΑΛ, και αυτή φιλική.  Να αλλάξουν το όνομα και το σύμβολο!  Κίνημα = Εκτροπή.  Το ΚΙΝΑΛ θυμίζει ξένη λέξη, εκτώς και εάν θέλουν να είναι του Εξωτερικού.  Π.χ. σαν το πρώην ΚΚΕ.  ΚΙΝΑΛ, κάτι σαν ΚΑΛΜΟΛ για τον πυρετό.  Άλλαξαν σε ΚΙΝΑΛ να "αποβάλλουν" λέει... όλα τα αρνητικά του ΠΑΣΟΚ.  Το ΠΑΣΟΚ όμως ήταν κόμμα το οποίο  ήταν στην εξουσία γιά χρόνια, με τα όποια θετικά ή αρνητικά, και το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ΠΑΣΟΚ, τι να λέμε...  ΄Όσο για το σήμα… άστα, θυμίζει... supermarket.  paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου