Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Η Ηλεία τα πάει καλά στην μάχη με τον ιό – Ένας μόνο ασθενής στην κλινική covid-19

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Πριν από λίγες εβδομάδες η κλινική covid-19 του Γενικού Nοσοκομείου Πύργου είχε γεμίσει από ασθενείς, με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται σε αυτή, αλλά και στη μονάδα ΜΕΘ, να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους στους ασθενείς προκειμένου αυτοί να επιστρέψουν πολύ σύντομα υγιέστατοι κοντά στους δικούς 

Φυσικά το ότι ο ιός έχει «αποδυναμωθεί» στην Ηλεία, δεν πρέπει να προκαλέσει κανέναν εφησυχασμό, αφού αν δεν υπάρξει η ανάλογη προσοχή, μπορεί τα κρούσματα να αυξηθούν και πάλι και να έχουμε εκ νέου αύξηση ασθενών στο νοσοκομείο του Πύργου, κάτι που φυσικά το απεύχονται όλοι.

Η Ηλεία από την έναρξη του 2021 τα πάει πάρα πολύ καλά στη «μάχη» κατά του ιού, άλλωστε έχουμε και την έξοδο του πρώτου ασθενή από τη μονάδα ΜΕΘ και αυτή η κατάσταση θα πρέπει να παραμείνει έως ότου «απελευθερωθεί» όλη η Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου