Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Πολάκης σε Βορίδη: Μπήκατε υπουργός για να κινητοποιήσετε τα ακροδεξιά δίκτυα της Ομογένειας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

AΘΗΝΑ. Τα βέλη του προς τα «ακροδεξιά», όπως τα χαρακτήρισε, δίκτυα της Ομογένειας, άφησε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.

Κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για την αναμόρφωση του ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές κατά της Ομογένειας, λέγοντας πως ο Πρωθυπουργός τοποθέτησε τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να κινητοποιήσει τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της Ομογένειας για να αποφύγει την ήττα στις εκλογές.

«Εσείς μπήκατε υπουργός Εσωτερικών για να ετοιμάσετε τις επόμενες εκλογές, με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της Ομογένειας θα μπορέσετε να επιτύχετε διαφορά επιστολικών ψήφων, που θα επιτρέψει είτε οριακή σας νίκη είτε την όχι συντριπτική σας ήττα», είπε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε με το γνωστό του ύφος πως, «όσα μέτρα και να πάρετε η Αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θάναι και ντάλα μεσημέρι».

Απαντώντας ο κ. Βορίδης σημείωσε πως η ψήφος των αποδήμων είναι δεδομένη και πως έχει πάρει σχετική απόφαση η ελληνική Βουλή. «Δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ οι απόδημοι είπε ο Πολάκης. Και επειδή δεν ψηφίζουν ήρθε ο Βορίδης να οργανώσει την ψηφοφορία και να κερδίσει τις εκλογές. Εκλογές δεν κερδίζετε γιατί δεν σας θέλει ο κόσμος». ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

---------------------------------

ΣΗΜΕΙΩΣΗ paneliakos.com

Τι ξέρει ο κάθε Πολάκης για την Ελληνική Ομογένεια;  Γιά εμάς, τα παιδιά μας που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι "μισθοφόροι πολιτικοί", "μισθωτοί ηγέτες".   Σαν πολύ όψιμα θυμήθηκε την Ομογένεια ο Πολάκης.  Το ίδιο και για όλους που μας βλέπουν σαν "επιστολική ψήφος".  Μας ξεχάσατε κυρίες και κύριοι... πολιτικοί”!!!   Εάν δεν «συμμορφωθείτε» θα σας ξεχάσουμε και εμείς.  Σταματήστε τις προσβολές και τιμήστε τον όρκο.

Τώρα θα μου πεις ποιόν όρκο…

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου