Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ενας Ελληνας πίσω από την αγορά της Ιντερ

 Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Ενας Ελληνας είναι εκείνος που πρόκειται να αποφασίσει για την αγορά της Ιντερ στην BC Partners!

Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, σε άρθρο με τίτλο «Ποιος είναι ο Σταθόπουλος, ο μάνατζερ που εξετάζει τον φάκελο της Ίντερ», κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του.


Όπως σημειώνεται προσχώρησε στην BC Partners το 2005, όπου σήμερα  είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και έχει την καθοδήγηση των επενδύσεων της εταιρείας σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία.  Σε μια συνέντευξή του στους Financial Times εξήγησε  ότι «η αγορά της σωστής  ομάδας είναι αποφασιστική και η ικανότητα δημιουργίας υψηλών αποδόσεων δεν είναι πάντα προαπαιτούμενο. Αυτό που πρέπει να κάνεις δεν είναι μόνο να επιλέξεις το σωστό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και να είσαι πολύ καλός ιδιοκτήτης αυτού του περιουσιακού στοιχείου.»

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, η BC Partners, είναι διατεθημένη να προσφέρει 500 εκατ. ευρώ για την αγορά της Ίντερ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου