Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΗΠΑ : Τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης θα ανοίξουν και πάλι του Αγίου Βαλεντίνου

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, 2021

Τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, που δεν μπορούσαν να εξυπηρετούν πελάτες στο εσωτερικό τους από τα μέσα Δεκεμβρίου, αναμένεται να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τη 14η Φεβρουαρίου.

ΗΠΑ : Τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης θα ανοίξουν και πάλι του Αγίου Βαλεντίνου | tovima.gr

Τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, που δεν μπορούσαν να εξυπηρετούν πελάτες στο εσωτερικό τους από τα μέσα Δεκεμβρίου, αναμένεται να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τη 14η Φεβρουαρίου, χάρη στην υποχώρηση της πανδημίας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.

Η Νέα Υόρκη βλέπει τους δείκτες της επιδημίας να μειώνονται από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν η επιδημία βρισκόταν σε νέα κορύφωση, τροφοδοτούμενη από τις γιορτές στα τέλη του έτους, είπε ο Κουόμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του κυβερνήτη, το ποσοστό θετικών τεστ στη Νέα Υόρκη έχει μειωθεί αυτή τη στιγμή στο 4,9% έναντι 7,1% στις αρχές Ιανουαρίου.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση

«Θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση τώρα για ένα τραπέζι, να σχεδιάσετε το δείπνο σας, να ζητήσετε κάποια σε γάμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», σημείωσε.

Όμως, καθώς τα κρούσματα των νέων στελεχών του κορονοϊού, ιδίως του βρετανικού και πιο πρόσφατα του νοτιοαφρικανικού, αυξάνονται, ο Άντριου Κουόμο προειδοποίησε ότι η επαναλειτουργία αυτή, με μια χωρητικότητα στο 25%, θα εξαρτηθεί από την «παραμονή στα σημερινά ποσοστά θετικότητας».

Οι αίθουσες των εστιατορίων στη Νέα Υόρκη είχαν κλείσει για πρώτη φορά την άνοιξη, προτού ξανανοίξουν στα τέλη Σεπτεμβρίου, για να ξανακλείσουν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου