Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Μεταφορά επενδύσεων από τη Νέα Υόρκη στη Φλόριδα σκέφτεται ο Κατσιματίδης

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ο κ. Τζον Κατσιματίδης. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη  

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης, Τζον Κατσιματίδης, μίλησε για τα επενδυτικά του πλάνα σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «New York Post».

Ο μεγιστάνας των σούπερ μάρκετ δηλώνει πως σκέφτεται αν θα ανακατευθύνει τις επενδύσεις του προς την Φλόριδα, εάν ο δήμος της Νέας Υόρκης δεν του επιτρέψει να επεκτείνει το συγκρότημα κατοικιών που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί στο Κόνεϊ Αϊλαντ.  

Μάλιστα, στη φωτογραφία της συνέντευξης απεικονίζεται ο ομογενής επιχειρηματίας να κάθεται στην παραλία κρατώντας μια δεσμίδα από δολάρια στο ένα χέρι και ένα κοκτέιλ στο άλλο.

Ο κ. Κατσιματίδης αναφέρθηκε ειδικότερα στο πρότζεκτ κατοικιών στο Κόνεϊ Αϊλαντ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του στις ενστάσεις της Πολιτείας όσον αφορά τα σχέδιά του. «Να ξοδέψω τα χρήματά μου εδώ στη Νέα Υόρκη ή στη Φλόριδα; Απαιτείται κάπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να χτιστούν τρεις νέοι ουρανοξύστες. Πρέπει να πάρεις το καλύτερο που μπορείς από μια επένδυση», δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος. «Γιατί να ξοδέψεις στην Νέα Υόρκη όταν μπορείς να χτίσεις στην Φλόριδα;», διερωτήθηκε.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, μια πιθανή επένδυση του ομογενή επιχειρηματία κάπου αλλού εκτός της Νέας Υόρκης θα ήταν καταστροφή για την πόλη, καθώς το Κόνεϊ Αϊλαντ αποτελεί μια φτωχή περιοχή όπου κυριαρχεί το έγκλημα, παρά τον παραλιακό δρόμο και το λούνα παρκ που είναι τα σημεία αναφοράς της περιοχής.

Το πρότζεκτ «Ocean Drive» στο Κόνεϊ Αϊλαντ αποτελείται από δύο ουρανοξύστες με ένα συγκρότημα 450 διαμερισμάτων του οποίου η πρόσοψη θυμίζει Μαϊάμι. Οι τιμές ξεκινούν από 1.800 δολάρια έως 3.410 το μήνα. «Από σχεδόν όλα τα διαμερίσματα μπορείς να δεις τον ωκεανό», είπε ο κ. Κατσιματίδης, ενώ η εφημερίδα τονίζει πως ο ομογενής αγόρασε το οικόπεδο περίπου 24 στρεμμάτων πριν από δέκα χρόνια ξοδεύοντας 400 εκατομμύρια δολάρια και χτίζοντας τους δύο πρώτους ουρανοξύστες. «Πήγα στο Κόνεϊ Αϊλαντ και ερωτεύτηκα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιματίδης.

Εθνικός Κήρυξ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου