Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ο Μπάιντεν... αθώωσε τον Τραμπ

 Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αssociated Press

President Joe Biden delivers remarks on COVID-19, in the State Dining Room of the White House, Tuesday, Jan. 26, 2021, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)

Πολύς θόρυβο για το τίποτα. Στα... τρία μέτρα έστησαν τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με την κατηγορία για «υποκίνηση στάσης» στα τραγικά γεγονότα του Καπιτωλίου με τους 5 νεκρούς αλλά ο ίδιος ο αντίπαλός του Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ τον... αθώωσε. Ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου παραδέχθηκε ότι ο Τραμπ δεν θα κριθεί ένοχος στη δίκη που θα αρχίσει στις 9 Φεβρουαρίου στην αμερικανική Γερουσία. Και ο λόγος που δεν το πιστεύει ο Μπάιντεν Τζούνιορ είναι, όπως είπε στο CNN, ότι δεν αναμένει 17 μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος να ταχθούν εναντίον του προέδρου Τραμπ. 17 Ρεπουμπλικανοί χρειάζονται για να προστεθούν στους 50 Δημοκρατικούς για να ψηφίσουν υπέρ της καταδίκης του Τραμπ και ο Μπάιντεν δεν περιμένει να βρεθούν αυτοί οι 17. Ετσι ο Μπάιντεν Τζούνιορ έστειλε ήδη το μήνυμα της αθώωσης του προέδρου Τραμπ.

Ομως, προσωπικά θεωρώ ότι ο Μπάιντεν αθώωσε τον Τραμπ πολύ νωρίτερα, όταν μίλησε για ενότητα. Ενότητα ήταν το μότο του Μπάιντεν και αυτή η λέξη «έγραψε» στο μυαλό όλων. Ενότητα το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα έχει μόνο αν δεν ταχθούν υπέρ της καταδίκης Τραμπ. Ετσι ουσιαστικά ο Μπάιντεν με το «ενότητα»... υπέγραψε την αθωότητα του προέδρου Τραμπ και την ισχυροποίησή του στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Βασίλης Μαγαλιός

 Εθνικός Κήρυξ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου