Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία ο ομογενής Ντιν Καψάλης από τη Μασαχουσέτη

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021
Ο δικαστής διέταξε την κράτησή του χωρίς να του παρασχεθεί η επιλογή της προσωρινής αποφυλάκισής του με εγγύηση, ενώ θα εμφανισθεί εκ νέου στο δικαστήριο την 1η Μαρτίου και δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν και επί πλέον κατηγορίες. Επίσης, το δικαστήριο του έδωσε εντολή να μην έχει καμία επαφή με την οικογένεια του θύματος, ούτε με τους μάρτυρες του φονικού συμβάντος.

Το θύμα, ο Χένρυ Ταπία, ήταν έγγαμος και είχε τρία ανήλικά παιδιά. Εχει ανοιχθεί λογαριασμός μέσω της ηλεκτρονικής δομής GoFundMe προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια του άτυχου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα τις Τρίτης 19 Ιανουαρίου γύρω στις 4:30 το απόγευμα στην πόλη Μπέλμοντ της Μασαχουσέτης. Ο Καψάλης έπειτα από το φονικό που φέρεται ότι έκανε με το όχημά του τύπου Dodge Dakota εξαφανίσθηκε, ενώ αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδεία της φίλης του.

Οταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε στον τόπο του εγκλήματος βρήκε τον 35χρονο άνδρα αιμόφυρτο στο μέρος του οδηγού του οχήματος, τύπου Honda Civic, από σοβαρά τραύματα τα οποία είχαν προκληθεί από χτύπημα αυτοκινήτου. Επειτα από τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι προηγήθηκε έντονη λεκτική διένεξη μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του θύματος. Αμφότεροι βγήκαν από τα οχήματά τους, ο Καψάλης χρησιμοποίησε ρατσιστικές ύβρεις εναντίον του Ταπία και ενώ το θύμα στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό του από τη μεριά του οδηγού ο Καψάλης ξαναμπήκε στο όχημά του και έπεσε με ορμή στο θύμα.

Η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο πως ο Καψάλης οδήγησε το αυτοκίνητό του καταπάνω στο θύμα, το έριξε κάτω, «το πάτησε με το αυτοκίνητο» και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε.

Η Αστυνομία αμέσως αφαίρεσε την άδεια οδηγήσεως του Καψάλη επ’ αόριστον καθότι τον θεωρεί επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εγγραφής Οχημάτων (Registry of Motor Vehicles) από τότε που ο Καψάλης πήρε άδεια οδηγήσεως γύρω στο 1987 έλαβε 17 πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα, ενεπλάκη σε 7 ατυχήματα και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης τουλάχιστον 6 φορές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου