Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Με κράτηση ξενοδοχείου η μετακίνηση από νομό σε νομό

Το πρώτο βήμα για την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων έγινε την περασμένη Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν, εάν δεν υπάρξει εκτίναξη των κρουσμάτων, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα χαλάρωση και άρση μέτρων, μεταξύ των οποίων εξετάζεται και η μετακίνηση εκτός νομού.

Με κράτηση ξενοδοχείου η μετακίνηση από νομό σε νομό

Συγκεκριμένα, επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η άρση της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού, προκειμένου να τονωθούν τα χειμερινά θέρετρα και τα χιονοδρομικά κέντρα, τα οποία δεν έχουν λειτουργήσει καθόλου τον χειμώνα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα «ανοίξουν» πλήρως οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου επεξεργάζονται διάφορα σχέδια.

Ένα απ’ αυτά είναι ο «εκδρομέας» να φέρει μαζί του χαρτί από την κράτηση του ξενοδοχείου ή κάποιο άλλο σχετικό έγγραφο.

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Παρασκευή θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Πρόθεση, πάντως, της κυβέρνησης και από την στιγμή που οι «αριθμοί» το επιτρέπουν είναι η επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων.

Αξίζει να τονιστεί ότι προς ώρας δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ούτε για το άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων σχολείων, ούτε για την εστίαση η οποία σίγουρα θα ανοίξει τελευταία, διότι θεωρείται η μεγαλύτερη εστία υπερμετάδοσης.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου