Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Τώρα, είναι η ώρα των σωματείων!

 Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ευρωκίνηση

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Εντεκα μέρες έμειναν μέχρι τις 27 Ιανουαρίου για να ψηφίσουν τα μέλη της πολύπαθης Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν. Υόρκης εάν δέχονται ή όχι την προσθήκη εβδόμης παραγράφου στο Αρθρο 10 του Καταστατικού της, η οποία προβλέπει την έκτακτη ανάληψη της διοίκησής της από ομάδα πρώην προέδρων. Η τελευταία αναλαμβάνει την υποχρέωση να δραστηριοποιηθεί γρήγορα, όσο το επιτρέπουν οι δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να γίνουν εκλογές και να επανέλθει η ηρεμία στη μεγάλη αυτή οργάνωση. Αρκετές σχετικές πληροφορίες δώσαμε σε προηγούμενα σημειώματά μας.



H ψηφοφορία θα γίνει με δύο τρόπους. Ο πρώτος, είναι με το ταχυδρομείο. Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, θα πρέπει να έχουν φύγει από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, φάκελοι με οδηγίες και αντίγραφο της προσθήκης στο Καταστατικό, το οποίο πρέπει να ψηφιστεί, ή να απορριφθεί. Τα σωματεία πρέπει να απαντήσουν μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, με εσώκλειστο φάκελο ο οποίος περιέχει και το γραμματόσημο επιστροφής.

Οσοι αντιπρόσωποι σωματείων μπορούν, έχουν την ευχέρεια να πάνε την ίδια ημέρα αυτοπροσώπως και να ψηφίσουν στην Ομοσπονδία, από τις 6 μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τώρα, είναι πλέον η ώρα των σωματείων να βοηθήσουν στο να επανέλθει η ηρεμία στην Ομοσπονδία, η οποία από πριν από τον κορωνοϊό βρίσκεται σε κρίση. Το ερώτημα είναι απλό. Καλούνται να ψηφίσουν εάν συμφωνούν, ή διαφωνούν, να αναλάβει τη διοίκηση προσωρινά και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, λόγω της έκτακτης κατάστασης στην οργάνωση, ομάδα πρώην προέδρων.

Εάν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αυτής είναι καταφατικό, τότε θα αναλάβουν αμέσως οι πρώην πρόεδροι που δήλωσαν πρόθυμοι και μπορούν να βοηθήσουν. Αυτοί θα προετοιμάσουν ό,τι χρειάζεται για εκλογές.

Μέχρι τότε, ασφαλώς οι πρώην πρόεδροι θα βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τα σωματεία -μέλη και τους αντιπροσώπους τους, προκειμένου όλα να εξελιχθούν με ηρεμία και εποικοδομητικά για όλους.

Είναι, όμως, μέγιστη η ανάγκη, τα σωματεία να ψηφίσουν, είτε ταχυδρομικώς, είτε αυτοπροσώπως.

Ας βάλουν το χέρι στην καρδιά, ας σκεφτούν λογικά και ας πράξουν το καθήκον τους. Τώρα, είναι η ώρα των σωματείων!

Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου