Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Κορωπί: Έκρυβε τον θησαυρό στο… κοτέτσι αλλά του τον άρπαξαν

Ενας Ινδός και ένας Πακιστανός έκλεψαν έναν τενεκέ που περιείχε 165.000 ευρώ – Τι καταγγέλει ο ιδιοκτήτης του κτήματος

Θρίλερ με την αρπαγή θαμμένου θησαυρού σε κοτέτσι Κορωπί. Ιδιοκτήτης κτήματος στα Μεσογεια, κατήγγειλε οτι οι δύο αλλοδαποί εργάτες του, άρπαξαν έναν τενεκέ τυριού που περιείχε 165.000 ευρώ σε μετρητα τα οποία είχε θάψει στο κοτέτσι.

Μάλιστα όπως είπε αν και οι δύο υπάλληλοι ένας 35χρονος Ινδός και ένας 20χρονος Πακιστανός παραδέχτηκαν ότι έβαλαν χέρι στον θησαυρό στα τέλη Αυγούστου, τον κορόιδεψαν οτι θα του επιστρέψουν τα χρήματα όμως πριν μερικές ημέρες έγιναν καπνός. Ο 52χρονος, μετέβη χθές στο Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον των αλλοδαπών για την αρπαγή του θαμμένου και πλέον χαμένου θησαυρού.

165.000 ευρώ σε τενεκέ τυριού

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλειας Κρωπίας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν στις 8 το απόγευμα της Τετάρτης ο 52χρονος κτηματίας, πέρασε το κατώφλι του Τμήματος για να υποβάλλει μήνυση εναντίον των δύο αλλοδαπών υπαλλήλων του με φόντο την αρπαγή του θαμμένου θησαυρού. Όπως είπε, οι δύο άνδρες, ο 20χρονος Ασγκαρ απο το Πακιστάν και ο 35χρονος Σίνκ απο την Ινδία, που δούλευαν στο κτήμα του και ζούσαν σε ένα παράπηγμα, έβαλαν χέρι στην περιουσία του.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, μέσα σε τενεκέ απο τυρί, είχε κρύψει 165.000 ευρώ, χρήματα που ανήκουν στον ίδιο, τη σύντροφο και την κόρη του και τα οποια είχε θάψει μέσα στο κοτέτσι. Οι αλλοδαποί, που πιθανότατα τον είχαν παρακολουθήσει, όπως είπε κατά το χρονικό διάστημα 29 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου, ξεθαψαν τον τενεκέ και τον εξαφάνισαν.

Μάλιστα, όταν το διαπίστωσε και τους έπιασε ζητώντας εξηγήσεις, παραδέχτηκαν οτι είχαν αρπαξει το μεταλλικο δοχείο με το ρευστό και του είπαν να μην παει στην Αστυνομία γιατί θα του τα επιστρέψουν. Όμως δεν το έκαναν. Και κάθε φορά που τους ζητούσε τε λεφτά τον κορόιδευαν και κατάφερναν να τον πείσουν να μην πάει στις αρχές. Μέχρι που στις 10 Δεκεμβρίου ο 35χρονος Ινδός την κοπάνησε και στις 22, εξαφανίστηκε και ο 20χρονος Πακιστανός.

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου