Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ιωάννινα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το διθέσιο αεροσκάφος

Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, 2021

Διεξάγονται έρευνες από την Πολεμική Αεροπορία και την Πυροσβεστική

Ιωάννινα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το διθέσιο αεροσκάφος

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροπλάνου, του οποίου το στίγμα αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου.

Οι έρευνες γίνονται από τρία διαφορετικά σημεία, με βάση το τελευταίο στίγμα που δόθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων.

Ομάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, του Ερυθρού Σταυρού σαρώνουν την περιοχή αξιοποιώντας την κάθε πληροφορία από τους κατοίκους της περιοχής.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα ελικόπτερο Αugusta Bel, ένα C-130, ενώ αναμένεται και ένα Super Puma να κάνει νυχτερινές πτήσεις για έρευνα και διάσωση.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς με χαμηλή νέφωση και βροχόπτωση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το αεροσκάφος αναχώρησε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, απ΄όπου και επρόκειτο να επικοινωνήσει μέσω ασυρμάτου. Το στίγμα του όμως χάθηκε στο ύψος της Δρακόλιμνης κονταά στο χωριό Μηλιωτάδες Ζαγορίου σε απόσταση 5-7 μίλια ΒΑ από την πόλη των Ιωαννίνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου