Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Μπάιντεν σε Βαρθολομαίο: Προσβλέπω στη συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο


Στην επιστολή του ο κ. Μπάιντεν τονίζει στον κ.κ. Βαρθολομαίο ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις προσβλέπουν σε συνεργασία και σε μελλοντικό διάλογο.

Μπάιντεν σε Βαρθολομαίο: Προσβλέπω στη συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο | tovima.gr

Με απαντητική επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για το συγχαρητήριο γράμμα που του απέστειλε ο Παναγιώτατος αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία του.

Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας

Στην επιστολή του ο κ. Μπάιντεν τονίζει στον κ.κ. Βαρθολομαίο ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις προσβλέπουν σε συνεργασία και σε μελλοντικό διάλογο.

Σημειώνεται ότι σε ιδιόχειρο υστερόγραφό του ο εκλεγμένος Προέδρος των ΗΠΑ, γράφει προς τον Πατριάρχη: «Να είστε καλά. Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας».

Ειδικότερα, όπως γνωστοποιεί το γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην επιστολή του ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει:

«Παναγιώτατε,

Ευχαριστώ για τους ευγενείς λόγους και τις καλές ευχές σας. Λυπούμαι διότι δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς. Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω εκλεγεί ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και αντιλαμβάνομαι ακριβώς πόσο πολλή εργασία βρίσκεται ενώπιον μας. Η εκλεγμένη αντιπρόεδρος Harris και εγώ θα αναλάβουμε καθήκοντα σε μία περίοδο μεγάλων παγκοσμίων προκλήσεων – από τον κορονοϊό έως την κλιματική αλλαγή – οι οποίες υπερβαίνουν σύνορα και απαιτούν διεθνή συνεργασία. Προσβλέπουμε σε συνεργασία μαζί σας κατά τη δύσκολη αυτή στιγμή. Σας ευχαριστώ και πάλι, Παναγιώτατε. Προσβλέπω σε μελλοντικό διάλογο.

Ειλικρινώς,

Joe».

Πηγή ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου