Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Πολικό κρύο στη Βοστώνη 3 βαθμούς Φαρενάιτ, δηλαδή -16 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια προάστια. 30-35 πόντους χιόνι τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί. Ο Ιανουάριος μας εγκαταλείπει με κρύο και Φεβρουάριος φέρνει χιόνια

 Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, 2021

Πολικές θερμοκρασίες.  Απόψε στα βόρεια προάστια το θερμόμετρο θα κατέβει κοντά στους μηδέν Φαρενάϊτ (Fahrenheit).   Αυτή τη στιγμή το θερμόμετρο δείχνει 7 βαθμούς F και θα κατέβει στους 3 βαθμούς Fahrenheit, δηλαδή μείον 16 Κελσίου.

Όπου δεν ξεχιόνησαν από τη χιονόπτωση της περασμένης Τετάρτης-Πέμπτης έχει γίνει τσιμέντο και γλιστράει υπερβολικά. 

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου όπου αργά το απόγευμα θα πέφτει χιόνι όπως λένε οι μετεωρολόγοι.  Την Τρίτη το μεσημέρι που θα σταματήσει θα είναι στο έδαφος 12 με 14 ίντσες.

Σας συνιστούμε να κάνετε τα ψώνια σας σήμερα και αύριο και καθίστε στο σπίτι σας από την Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη για να δώσετε την ευκαιρία στα εκχιονιστικά μηχανήματα να κάνουν τη δουλειά τους και να αποφύγετε κάποιο ατύχημα.

paneliakos.com

1 σχόλιο: