Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο Μπάιντεν ζητά να εγκριθεί γρήγορα το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας, 1,9 τρισεκ. δολαρίων

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Αssociated Press

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με την υπουργό Οικονομικών Τζένετ Γέλεν στο Οβάλ Γραφείο, 29 Ιανουαρίου, 2021. (AP Photo/Evan Vucci)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι το Κογκρέσο θα πρέπει να ενεργήσει αμέσως και να εγκρίνει την πρόταση του για ένα «πακέτο ανακούφισης» ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της Covid-19. Οι περισσότεροι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι η οικονομία χρειάζεται μια νέα ώθηση, πρόσθεσε.

«Πρέπει να δράσουμε τώρα», είπε ο Δημοκρατικός πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. «Οι οικονομολόγοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους συναινούν (…) ότι αυτή είναι μια μοναδική στιγμή και το κόστος της αδράνειας θα είναι υψηλό», σημείωσε.

Οι Δημοκρατικοί που ελέγχουν τη Γερουαία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων ετοιμάζονται να κάνουν την επόμενη εβδομάδα τα πρώτα βήματα για την παροχή επιπρόσθετης βοήθειας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία. Η Covid-19 έχει σκοτώσει περισσότερους από 433.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Πέρσι, το Κογκρέσο είχε εγκρίνει ένα πακέτο βοήθειας ύψους 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 εκατομμύρια λιγότερες θέσεις εργασίας φέτος (…) Θα χρειαστεί ένας ακόμη χρόνος για να επιστρέψουμε στα επίπεδα πλήρους απασχόλησης αν δεν δράσουμε τώρα», επέμεινε ο Μπάιντεν.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου