Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Προφυλακίστηκε ο προπονητής για τον βιασμό της 11χρονης


Εθνικός Κήρυξ

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΕ 11ΧΡΟΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)   

ΑΘΗΝΑ. Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

«Προφυλακίστε με όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια», φέρεται να υποστήριξε ο πρώην προπονητής, αναφέροντας ακόμη, κατά τις πληροφορίες, στην ανακρίτρια ότι αγαπάει τη νεαρή γυναίκα και πως σκοπός της σχέσης τους ήταν ο γάμος.

Η απολογία τού πρώην προπονητή διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και κατά τη διάρκειά της ο 38χρονος κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει για σειρά κακουργηματικών πράξεων, για τις οποίες διώκεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια πως είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια, αλλά και επιβεβαίωσε περιστατικά που εκείνη έχει αναφέρει στην κατάθεσή της στις Αρχές.

Φέρεται πάντως ότι ο ίδιος τοποθετεί τα γεγονότα χρονικά ένα χρόνο αργότερα και επιμένει ότι δεν υπήρχε καμία βία αλλά συναίνεση. «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ γι’ αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ», φέρεται να είπε ακόμη στην ανακρίτρια ο πρώην προπονητής.

Ακόμη κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 38χρονος φέρεται να ανέφερε: «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια». Νωρίτερα στην ανακρίτρια κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του πρώην προπονητή.

Την ίδια ώρα από την Εισαγγελία έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των Ομοσπονδιών Κωπηλασίας και Πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζόγλου.

 Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου