Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Βαθμολογία UEFA : Ο Ολυμπιακός κρατάει μόνος του την Ελλάδα ζωντανή!

 Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στη φάση των «32» του Europa League και είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την κατρακύλα έως και την 20η θέση!

Βαθμολογία UEFA : Ο Ολυμπιακός κρατάει μόνος του την Ελλάδα ζωντανή! | tovima.gr

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο του 2021. Και πιο συγκεκριμένα στη φάση των «32» του Europa League.

Η εντός έδρας ήττα (0-2) από την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική του Champions League δεν τον έριξε από την 3η θέση του ομίλου του. Καθώς την ίδια ώρα η Μαρσέιγ έχασε στο Μάντσεστερ με σκορ 3-0 από τη Σίτι.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόσφερε βαθμούς απόψε στην Ελλάδα, στη βαθμολογία της UEFA, ωστόσο, την κρατάει ζωντανή για τη συνέχεια. Η χώρα μας παραμένει στην 17η θέση με 25.000 βαθμούς, ενώ η διαφορά της από 14η και 15η θέση είναι λίγο πάνω από τους 2.500 πόντους. Με μόνο έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη, δύσκολα μπορούμε να φτάσουμε στην πολυπόθητη 15η θέση.

Ρεαλιιστικός στόχος είναι η 16η θέση, η οποία αυτή τη στιγμή έχει κάτοχο τη Σερβία. Οι Βαλκάνιοι έχουν 1.000 βαθμούς περισσότερους από την Ελλάδα, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει και εκείνος στο Europa League.

Το σενάριο που δεν πρέπει να επαναληφθεί όμως, είναι να πέσουμε στην 20η θέση. Καθώς νιώθουμε ακόμα «καυτή» την ανάσα των Τσεχίας, Ελβετίας και Κροατίας.

Δείτε τη βαθμολογία της UEFA: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου