Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Πωλείται το OLYMPIA RESTAURANT & ZORBA ROOM στο Market Street, Lowell, MA

  Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, 2020

Photo: From the Olympia

Ένα από τα μακροβιότερα και ιστορικά εστιατόρια στην περιοχή της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας βγήκε στην αγορά προς πώληση.  Το εστιατόριο Ολύμπια που για περίπου 60 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε χαρές και λύπες, πωλείται από την κτηματομεσιτική εταιρεία Bill Kafkas Real Estate (978-835-1455).

Από το OLYMPIA - ZORBA ROOM, πέρασαν σπουδαίοι τραγουδιστές όπως ο Μπιθικώτσης, ο Ζαμπέτας, ο Ζαγοραίος, ο Κιτσάκης, ο Νίκος Ξανθόπουλος, η Μαίρη Λίντα, ο Μαργαρίτης, η Ελένη Βιτάλη και τόσοι και τόσοι άλλοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες.  Ενώ σχεδόν καθημερινά ήταν και είναι τόπος συγκεντρώσεως οικογενειών, κοινοτήτων, συλλόγων και πολιτικών της περιοχής.

Χιλιάδες είναι οι γάμοι, βαπτίσεις, χοροεσπερίδες, μνημόσυνα και μακαρίες που έλαβαν χώρα στους χώρους του Ολύμπια.   Το Ελληνικό φαγητό αλλά και η Ελληνική φιλοξενία από το 1952 και έφερνε κοντά τον Ελληνισμό, και όχι μόνο από κοντά και από μακριά, να διασκεδάσει και να φάει από την υπέροχη κουζίνα του Ολύμπια.

Η πώληση συμπεριλαμβάνει τρία κτίρια ενωμένα με εμβαδόν πάνω από 10,000 πόδια.  Έχει dining room και δύο άλλες αίθουσες εκδηλώσεων, το Acropolis και το Zorba Room με διαθέσιμα 330 καθίσματα.  Έχει τρία μπαρ και 6 αποχωρητήρια.

Οι ιδιοκτήτες μετά από τόσα χρόνια θα συνταξιοδοτηθούν και πωλούν την επιχείρηση αλλά και τα ακίνητα (συμπεριλαμβάνει ακόμα και ένα οικόπεδο επί της Market Street), στην τιμή $1,790,000, όλα μαζί συμπεριλαμβανομένου και της επιχείρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κτηματομεσίτη Βασίλη Καυκά στον αριθμό 978-835-1455.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου