Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Εμβόλιο : Τι λέει στο MEGA έλληνας γιατρός που εμβολιάστηκε – «Αστείες οι παρενέργειες»

Κυριακή, 20-12-2020

Ο Έλληνας γιατρός Γιώργος Σακελλίων, αναισθησιολόγος και εντατικολόγος στο νοσοκομείο Κόλτσεστερ περιγράφει στο MEGA την εμπειρία του καθώς ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο στη Βρετανία


ΟΈλληνας γιατρός Γιώργος Σακελλίων, αναισθησιολόγος και εντατικολόγος στο νοσοκομείο Κόλτσεστερ περιγράφει στο MEGA την εμπειρία του καθώς ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο στη Βρετανία.

Ο κ. Σακελλίων χαρακτηρίζει αστείες τις μικρές παρενέργειες του εμβολίου μπροστά στο ενδεχόμενο κάποιος να νοσήσει.

Στο προσωπικό του νοσοκομείου του Έσσεξ, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές πρώτης γραμμής. Η δεύτερη δόση του Έλληνα γιατρού έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιανουαρίου. 

Ο 52χρονος γιατρός μάς υπενθυμίζει πως Το εμβόλιο προστατεύει, αλλά δεν σταματά κάποιον από το να είναι ασυμπτωματικός φορέας και να μεταδίδει τον ιό άρα είναι και απαραίτητη η διατήρηση των μέτρων.

Η Βρετανία μετρά ήδη 10 μέρες από την στιγμή που η 90χρονη Μάργκαρετ Κίναν, έκανε το εμβόλιο των Pfizer και Biontec, και έως τώρα έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον 200.000 πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου