Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Χιονοθύελλα απειλεί Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη και Βοστώνη

  Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, 2020

Εθνικός Κήρυξ

Ο χιονιάς ξεκίνησε πριν μία εβδομάδα στη Βιρτζίνια όπου ο φακός έπιασε και τρία κοράκια να πετάνε στο Μπάκσμπουργκ. (Matt Gentry/The Roanoke Times via AP.16/12/2020    

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («WP»). Μια μεγάλη χιονοθύελλα στοχεύει τον πυκνοκατοικημένο βορειοατλαντικό διάδρομο από τη Φιλαδέλφεια προς τη Βοστώνη, με το πολύ χιόνι να πέφτει μέσα και γύρω από τη Νέα Υόρκη. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει 12 έως 18 ίντσες χιονιού στη Νέα Υόρκη, περίπου τρεις ή περισσότερες φορές από το ύψος του χιονιού, που κατέγραψε η πόλη κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα.


Η τελευταία χιονοθύελλα που χτύπησε, με χιόνι ενός ποδιού ή περισσότερο, στη Νέα Υόρκη ήταν τον Μάρτιο του 2018, όταν έπεσαν 14,8 ίντσες στο Σέντραλ Παρκ. Εάν αυτή η καταιγίδα ξεπεράσει αυτό το σύνολο, θα είναι η μεγαλύτερη από τον Ιανουάριο του 2016, όταν έπεσαν 27,5 ίντσες.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία ενδέχεται να εκδώσει προειδοποιήσεις για χιονοθύελλα για τη Νέα Υόρκη λόγω του συνδυασμού ισχυρού χιονιού και ισχυρών ανέμων έως και 45 μίλια την ώρα, καθώς η κλίση πίεσης στενεύει μεταξύ του χαμηλού στα ανοικτά της ακτής και του υψηλού πάνω από το Κεμπέκ, διοχετεύοντας αέρα μεταξύ τους.

Υπάρχει πιθανότητα στο απόγειο της χιονοθύελλας, να υπάρξει χιονόνερο ή ακόμη και βροχή ανάμεικτη με χιόνι στο Μπρούκλιν και στο Στάτεν Αϊλαντ μέχρι έξω στο Λονγκ Αϊλαντ, ανέφερε η Υπηρεσία Μετεωρολογίας σε μια συζήτηση πρόβλεψης, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Εάν προκύψει ένα μείγμα, θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τη συσσώρευση χιονιού στην πόλη και τα μοντέλα υπολογιστών την Τρίτη το απόγευμα έχουν δείξει περισσότερες δυνατότητες ανάμειξης βροχής και χιονιού.

Σε ό,τι αφορά την πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, πυκνό χιόνι, πάγος και πλημμύρα προβλέπεται από την καταιγίδα.

Οι θερμοκρασίες της επιφάνειας της θάλασσας στα ανοικτά του Νιου Τζέρσεϊ είναι μερικοί βαθμοί πάνω από τον μέσο όρο για αυτήν την περίοδο του έτους, παρέχοντας άφθονη παροχή υγρασίας αλλά και τις δυνατότητες χειμερινού μείγματος βροχής και χιονιού κοντά στην ακτή.

Οι ποσότητες χιονόπτωσης αναμένεται να κυμαίνονται από ένα έως ενάμιση πόδια στο μεγαλύτερο μέρος του Κονέκτικατ και στο Ρόουντ Αϊλαντ, καθώς και τα μοντέλα υπολογιστών δείχνουν την πιθανότητα έντονου χιονιά προς Πρόβιντενς, Ρόουντ Αϊλαντ, Χάρτφορντ, Κονέκτικατ και Βοστώνη.

Ιδιαίτερα για τη Βοστώνη, η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει χιόνι περισσότερο στα νότια της πόλης και λιγότερο στο βορρά. Οι τάσεις των μοντέλων υπολογιστών την Τρίτη έχουν αυξήσει την εμπιστοσύνη ότι μια σημαντική χιονοθύελλα θα χτυπήσει τη Βοστώνη.

Εθνικός Κήρυξ  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι μετεωρολόγοι μιλούν για 12-18 ίντσες χιόνι στην περιοχή της Βοστώνης.  Δηλαδή 31 me 42 πόντους χιόνι.  ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ και προσοχή στο περπάτημα και στην οδηγήση στο χιόνι και στους πάγους.  Να θυμάστε το «Πηγαίνω ΑΡΓΑ γιατί βιάζομαι».  paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου