Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Αλλεργικές αντιδράσεις από το εμβόλιο σε δύο νοσηλευτές στην Αλάσκα

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, 2020

Εθνικός Κήρυξ

Πλαστικός χειρούργος λαμβάνει το εμβόλιο των Pfizer-BioNtech σε νοσοκομείο στο Ανκοραζ της Αλάσκα, 26 Δεκεμβρίου, 2020. (Loren Holmes/Anchorage Daily News via AP, Pool)


TZOYNEOY. ΑΛΑΣΚΑ. («ΑΡ»). Δύο υγειονομικοί από την Αλάσκα εμφάνισαν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις αφού έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό.

Το Περιφερειακό Νοσοκομείο Μπάρτλετ (Bartlett) στο Τζουνέου (Juneau) λέει ότι οι δύο εργαζόμενοι εμφάνισαν ανεπιθύμητες ενέργειες περίπου 10 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου και υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Ο ένας έλαβε το εμβόλιο την Τρίτη και παρέμεινε στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση, ενώ ο δεύτερος εμβολιάστηκε την Τετάρτη και έχει αναρρώσει πλήρως.

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ προειδοποίησαν τους γιατρούς να είναι επιφυλακτικοί για σπάνιες αλλεργικές αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο της Pfizer - BioNTech. Η Βρετανία είχε αναφέρει μερικές παρόμοιες αλλεργικές αντιδράσεις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Ουάσιγκτον, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να εμβολιαστούν σύντομα. Ο δεύτερος το συντομότερο την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι Μάικ Πενς με τη σύζυγό του Κάρεν θα εμβολιαστούν σήμερα Παρασκευή σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Ο Μπάιντεν είπε την Τρίτη ότι ο Δρ Αντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες του έθνους, τον συμβούλεψε να πάρει το εμβόλιο «νωρίτερα παρά αργότερα». Ο Μπάιντεν είπε ότι θέλει να διατηρήσει την αρχική προτεραιότητα των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των ευάλωτων ατόμων ως κορυφαία προτεραιότητα καθώς το εμβόλιο κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα. Ωστόσο με τον εμβολιασμό του θα στείλει και το μήνυμα των ευπαθών ατόμων να εμβολιαστούν.

Ο Μπάιντεν είπε: «Δεν θέλω να προπορευτώ, αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι θα δείξουμε στον αμερικανικό λαό ότι είναι ασφαλές να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου